TV GDJE JE KRAJ?

Nepoznati egzibicionist očima gutao Krešu

  • Autor: tportal.hr
  • 10.12.2008 11:25:07
  • 9.12.2008 13:00:00

Iz dana u dan, Veliki Brat iznenađuje stanare i jasno im daje do znanja da je u toj kući sve moguće

Nakon tajlandskih striptizeta i nakon debeljka koji im je maznuo grah i čovjeka bez ruke, jutros se stanarima na tjelovježbi pridružio mlađi muškarac. Oni ga ne poznaju, ali nagađaju da je to netko tko ih zapravo cijelo vrijeme gleda. Bio je obučen u smiješnu odoru za vježbanje, a na nos je stavio zelene naočale u obliku zvijezde.

Poučeni iskustvima prijašnjih dana, stanari su se pravili da se ne događa ništa naročito i vješto su ga ignorirali. Kada je veseli aerobičar uvidio da ga nitko ne doživljava, krenuo je s provokacijama. Najprije je navukao karirane čarape i vješto gibao bokovima u svim smjerovima. Zatim je uzeo bočicu vode kojom se polijevao po glavi i prsima. Budući da stanari ni na to nisu reagirali, isplazio je jezik i zavodničkim pogledima zumirao Krešimira, koji je oprezno izbjegavao njegov pogled.

Nakon što je isprobao sve, ali naše stanare nije uspio pokolebati u njihovoj namjeri da kućni budžet za zadnji tjedan u Tajlandu uvećaju za stopedeset posto, Veseli se uputio u ispovjedaonicu i nestao.

Tak kad im se maknuo iz vidokruga, stanari su prasnuli u smijeh i krenuli komentirati situaciju. Ornela i Rina su zaključile da se radi o toplom bratu koji voli dečke jer je Krešimira doslovce gutao očima.Pratite live stream Big Brothera na tportalu

 

 

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više