OBARA S NOGU

Ovo je najljepša Turkinja malih ekrana

20.11.2012 u 11:17

Bionic
Reading

Anketa 'Tko je najljepša Turkinja naših malih ekrana', imala je odličan odaziv, a rezultati su nas jako iznenadili

Smatrali da Sulejmanovi dvori imaju najljepše žene malih ekrana, ali vi ste odlučili drukčije.

Najveći broj glasova zaradila je Tuba Büyüküstün. Lijepa Tuba je diplomirala  scenografiju i kostimografiju, a već za vrijeme studija počela je glumiti u reklamama. Sa serijom 'Asi' ostvarila je velik uspjeh, ne samo u matičnoj zemlji, već i na Bliskom istoku i području Balkana. U slobodno vrijeme bavi se slikarstvom, skulpturom, jahanjem te skijanjem. Udala se za Onura Saylaka u srpnju 2011., a u siječnju 2012. dobila je dvije kćerke bliznakinje. Tuba je u anketi osvojila 50,39 posto vaših glasova. Čak 5356 glasalo je za ovu ljepoticu prodornih zelenih očiju.

Veličanstvena Meryem Uzerli koju su nedavno napali u centru grada osvojila je 9,42 posto glasova. Nur Fettahoglu koja tumači Mahidevran, zaradila je 11,24 posto vaših glasova što znači da vam je prva žena sultana ljepša od Hurem.

Selma Ergeç, koja u seriji 'Sulejman Veličanstveni' tumači Hatidže svojom vas je ljepotom oborila s nogu. Tako ste odlučili da pobijedila cijeli harem. Osvojila je čak 13,96 posto vaših glasova.

Ljepota Nebahat Cehre, koja u 'Sulejmanu' glumi majku sultaniju zaradila je 5,92 posto vaših glasova. Svojim licem zasjenila je i neke mlađe kolegice, te uopće ne čudi da je nekadašnja Miss Turske.

Lijepa Beren Saat prikovala je mnoge za male ekrane zbog 'Izgubljene časti'. Lijepa Beren osvojila je 9,13, posto vaših glasova.