MIRNA I DAMIR:

'Severina uvijek izazove pomutnju'

16.11.2012 u 10:27

Bionic
Reading

Mirna Medaković i Damir Horvatinčić, par koji nas svojim plesnim koracima oduševljava u 'Plesu sa zvijezdama', odgovara na pitanja kako se snalazi u šouu, je li važno sudjelovati ili ide do finala te je li Severina u trikou izazvala pomutnju u backstageu

'Mirna me gazi tu i tamo po nogama, ali neka, mislim da je to u redu', priznao je Damir koji je ovim putem zahvalio HTV-u što uvijek dobiva najzgodnije partnerice.

Mirnu smo pitali ljute li je komentari koji su česti kada počne šou u smislu 'tko je od njih zvijezda', no kaže, ni najmanje. 'Ne ljuti me jer se ne doživljavam kao zvijezda. U Hrvatskoj je samo jedna osoba zvijezda, mi ostali smo javne ličnosti. Takvih zvijezda kakve ljudi očekuju kod nas ne bi bilo dovoljno ni za jednu emisiju', rekla je mlada glumica.

Čini se kako ni za kritike ne mare previše. 'Svaka kritika je dobrodošla. Mislim da je najobjektivniji Davor Bilman, dok je Elio najstručniji', smatra Damir.

Plesni par u videointervjuu odgovorio nam je kako je to izgledalo kada je Severina u trikou stigla u backstage, je li izazvala pomutnju, imaju li još tremu prije nastupa, što ih čeka ove subote, koliko vježbaju te bole li ih noge.

Mirna i Damir