tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+12
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+13

NEMA MILOSTI!

Sulejman protjerao Hurem iz palače

Večerašnja nova epizoda donosi rasplet dva vrlo komplicirana događaja – dok lijepa Ukrajinka testira Sulejmanove čelične živce odbijajući prespavati u njegovim odajama, kalfa Nigar odluči oduzeti si život zbog neuzvraćene ljubavi

Datum objave:
13.11.2012 13:25

Zadnja izmjena:
13.11.2012 15:47

Sulejman je ljut zbog Hureminog drskog objašnjenja zbog čega nije došla u ložnicu, ali i činjenice da mu je predložila – vjenčanje! Bijesan odlazi k majci s naredbom da je se istjera s dvora, jednom zauvijek. Za to vrijeme na drugom kraju grada, Ibrahim u posljednji trenutak spasi kalfu Nigar od sigurne smrti, ne znajući da je Hatidže pronašla Nigarino oproštajno pismo skriveno u kutiji za violinu.

Pročuje se vijest da Hurem napušta dvor! Kako bi provjerila je li vijest istinita, Hurem odlazi k sultanu. No umjesto da se pomire, Sulejman je osobno istjera iz svojih odaja i poziva Mahidevran da mu se pridruži večeras u ložnici. Istog dana Hurem se oprosti od svojih sinova te zajedno s kćerkom Mihrimah napusti palaču…

Je li se Hurem doista predala neizvjesnoj sudbini i hoće li se Sulejman pokajati zbog izrečene naredbe, doznajte u utorak 13. studenog u 21 sat, kada će se na RTL Televiziji prikazati nova epizoda 'Sulejmana Veličanstvenog'.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr