tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+1
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+3
Split
+7
Dubrovnik
+7

NEMA MILOSTI!

Sulejman protjerao Hurem iz palače

Večerašnja nova epizoda donosi rasplet dva vrlo komplicirana događaja – dok lijepa Ukrajinka testira Sulejmanove čelične živce odbijajući prespavati u njegovim odajama, kalfa Nigar odluči oduzeti si život zbog neuzvraćene ljubavi

Datum objave:
13.11.2012 13:25

Zadnja izmjena:
13.11.2012 15:47

Sulejman je ljut zbog Hureminog drskog objašnjenja zbog čega nije došla u ložnicu, ali i činjenice da mu je predložila – vjenčanje! Bijesan odlazi k majci s naredbom da je se istjera s dvora, jednom zauvijek. Za to vrijeme na drugom kraju grada, Ibrahim u posljednji trenutak spasi kalfu Nigar od sigurne smrti, ne znajući da je Hatidže pronašla Nigarino oproštajno pismo skriveno u kutiji za violinu.

Pročuje se vijest da Hurem napušta dvor! Kako bi provjerila je li vijest istinita, Hurem odlazi k sultanu. No umjesto da se pomire, Sulejman je osobno istjera iz svojih odaja i poziva Mahidevran da mu se pridruži večeras u ložnici. Istog dana Hurem se oprosti od svojih sinova te zajedno s kćerkom Mihrimah napusti palaču…

Je li se Hurem doista predala neizvjesnoj sudbini i hoće li se Sulejman pokajati zbog izrečene naredbe, doznajte u utorak 13. studenog u 21 sat, kada će se na RTL Televiziji prikazati nova epizoda 'Sulejmana Veličanstvenog'.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr