KRENUO 'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Nika Fleiss ispala, Barbara osvojila dvije desetke

03.11.2012 u 21:26

Bionic
Reading

Prvu emisiju sedme sezone popularnog 'Plesa sa zvijezdama' otvorila je glumica Ana Begić Tahiri i oduševila žiri plesom cha cha cha, dok je Barbari Radulović valcer prvi put u prvoj emisiji donio dvije desetke. Emisiju je napustila Nika Fleiss čiji engleski valcer nije oduševio niti žiri niti publiku

Ovogodišnji Ples sa zvijezdama ima jedan par više te će se njih tri, a ne dva, naći u finalu. Prvu večer nastupilo je pet parova u kojima su zvijezde bile dame.

Uvijek dobro raspoložena Ana Begić Tahiri prva je probila led uz Hrvoja Kraševca. Žiri u već poznatom sastavu: Elio Bašan, Milka Babović, Dinko Bogdanić i Davor Bilman za prvi je put imao puno pohvala i glumici dao motivaciju za dalje. To su potvrdili i ocjenama od visoka 33 boda.

Nika Fleiss i Marko Herceg okušali su se u engleskom valceru, a publika je njihov trud nekoliko puta nagradila pljeskom. Nika je dobila nekoliko uputa od žirija kako bi bili još bolji, a valcer su ocijenili s prosječna 24 boda.

I Mirna Medaković i Damir Horvatinčić odlučili su se predstaviti publici u cha cha cha ritmu te oduševili publiku. Mirna je sve osvojila svojim osmijehom i dobrim plesnim koracima, a Damir je dobio pohvale za koreografiju. Zahvaljujući tom spoju dobili su jednak broj glasova kao i prvi par.

Lijepa i elegantna Barbara Radulović s Robertom Schubertom otplesala je engleski valcer uz hit Alicije Keys 'If I Ain't Got You'. Njihov trud i plesnu kemiju žiri je nagradio pohvalom da su među najboljim plesnim parovima, što su im potvrdili ocjenom od čak 38 bodova.

U prvoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' posljednji su plesali Blaženka Leib i Patrik Majcen. Njihov cha cha cha pokazao je da Blaženka još uvijek nije otpustila kočnice pa joj je žiri poručio da ima još puno posla, ali je na dobrom putu. Blaženka i Patrik dobili su 24 boda.

Muški dio zvjezdanog tima mambom je pokazao što žiri očekuje iduću subotu, a oni su šaljivo komentirali da im je drago što to nisu trebali ocjenjivati.