FATALNI POPOVIĆ

Šimun iz 'Larinog izbora' zaveo 22 godine mlađu kolegicu

29.10.2012 u 14:20

Bionic
Reading

Na pozornicu je stupio još jedan Popović koji svojim čarima zavodi ljepotice kao od šale

Lijepa Sanja s kolegama iz serije
Branimir Popović više ne skriva vezu s mlađom kolegicom. Nakon godinu dana tajne veze, crnogorski glumac, poznat kao Šimun iz 'Larinog izbora', priznao je vezu sa Sanjom Jovičević, kolegicom koja glumi u sapunici 'Budva na pjeni od mora'.

Par je uspješno skrivao romansu oko godinu dana, navodi vecernji.hr, iako već živi zajedno. Surađivali su na snimanju popularne crnogorske sapunice, a Sanjina obitelj odobrava njezin odabir.

Branimir Popović hrvatskoj javnosti poznat je kroz lik Šimuna, markantnog partnera Ecije Ojdanić u domaćoj sapunici 'Larin izbor', a odnedavno i kroz drugu sezonu crnogorske produkcije 'Budva na pjeni od mora', koja se prikazuje na RTL-u.

Sanja Jovičević u 'Budvi' glumi jednog od centralnih likova s dramatičnim ljubavnim životom, no iako je u privatnom životu odvojena od Popovića koji zbog snimanja 'Larinog izbora' puno vremena provodi u Hrvatskoj, čini se da ljubavna idila traje.

'Na čovjeku se vidi kada osjeća leptiriće u trbuhu, a meni se sjaje oči', komentirala je Sanja Jovičević za vecernji.hr.
Vezu su počeli nakon što je Sanja prekinula romansu s jednim crnogorskim nogometašem, a upravo u to vrijeme Popović se razveo od supruge Milene Jovičević, navodne Sanjine daljnje rođakinje. Vješto su se skrivali od medija sve do ovoga ljeta kada su zajedno došli na Filmski festival u Herceg Novom.