NOVA GENERACIJA

Tko će nas oduševiti u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'?

31.10.2012 u 11:46

Bionic
Reading

U subotu, 3. studenoga, počinje nova sezona 'Plesa sa zvijezdama'. Umjesto osam, nastupa deset parova, a u finalu ćemo umjesto dva gledati tri para. Pokušali smo prognozirati tko ima kakve šanse, tko ispada prvi, a tko bi mogao do finala

Ana Begić i Hrvoje Kraševac
Ako uzmemo u obzir njezino scensko iskustvo te činjenicu da je u posljednja dva mjeseca skinula 11 kilograma, kao i da izuzetno naporno vježba za 'Ples sa zvijezdama', Ana bi se mogla pokazati kao vrlo vrijedna učenica odličnog učitelja Hrvoja Kraševca koju bismo čak mogli gledati i u finalu. Štoviše, mogla bi biti najveće iznenađenje sedme sezone.


Nika Fleiss i Marko Herceg
Nika ima kondiciju i stas, ali je pitanje kako se snalazi na plesnom podiju. Navikla je i na mukotrpne treninge, samo je pitanje može savladati držanje, gracioznost i eleganciju. Teško da će ispasti već na početku među prvima, no negdje do polovice showa bi mogla dogurati.


Mirna Medaković i Damir Horvatinčić
Mirna se nedavno za Večernji list požalila da joj je najveća prepreka pri učenju plesnih pokreta njezina težina. Međutim njezin seksipil, gracioznost i odličan učitelj Damir Horvatinčić, koji je već u više navrata bio u finalu pa čak i pobjeđivao sa svojim učenicama, mogli bi ih dovesti do samog finala.


Barbara Radulović i Robert Schubert
Bez sumnje par na koji bismo se mogli okladiti na pobjedu. Barbara ima sve predispozicije za vrhunsku plesnu partnericu, lijepa je i elegantna, a ni seksipila joj ne nedostaje. Navodno ima i nekog plesnog iskustva pa je za očekivati da će je Schubert usavršiti i otplesati s njom do finala. Međutim, slično smo očekivali prošle sezone i od Tatjane Jurić pa je na kraju ispala prva.


Blaženka Leib i Patrik Majcen
Jedna od omiljenih voditeljica TV gledatelja koji bi joj svojim glasovima mogli pomoći da doživi puno tjedana u showu. Možda ne baš i ulazak u finale, ali svakako par tjedana zavidnih plesnih vještina i pristojnog uspjeha.


Davor Radolfi i Ana Herceg
Radolfi već ima uigrane bokove za ljuljuškanje i plesne pokrete sa scene pa treba računati i na njegov vrlo dobar plasman. Uz sjajnu učiteljicu Anu Herecg, Radolfi bi mogao čak biti i jedan od favorita.


Frano Domitrović i Ana Domišljanović

Frano se već požalio novinarima da mu najteže pada njihanje bokovima. Ruku na srce, to bi i mogao biti najsmješniji moment ovogodišnje sezone. No nikad se ne zna. Frano ima volju i brani boje HTV-a gdje čuda nisu nemoguća. Uz Anu Domišljanović, možda se pokaže kao as u rukavu HTV-a. Ne, jako teško!


Saša Lozar i Marija Šantek
Gledatelji Sašu Lozara više percipiraju kao radijskog voditelja, a manje kao pjevača pa je pitanje kakva mu je trenutačna popularnost. Ako uzmemo da dobro kotira, da ima visinu i eleganciju, da ga vole žene, majke i domaćice, Lozar bi mogao do finala.


Darko Janeš i Marija Stošić
Janeš u svojoj izjavi novinarima o pripremama nije uspio zapamtiti ni kako se zove ples koji uči naglašavajući da se osjeća kao da se priprema za prvenstvo u ragbiju uz krv, znoj i suze. Ako ćemo mu vjerovati na riječ, imamo kandidata koji prvi ispada. Ako mu nećemo vjerovati na riječ, imamo kandidata koji bi mogao prvi ispasti.


Niko Pulić i Tamara Despot
Automobilistički as i plesačica? Možda ona dođe na svoje u brzoj vožnji, ali teško da će Pulić doći na svoje na plesnom podiju. Navodno se trudi i daje sve od sebe želeći prenijeti svoju volju za pobjedom s ceste u ovaj show. Teško da će uspjeti, ali bi mogao biti dobar partner i učenik.