POBJEDA ZAVODNICE

Sulejman Veličanstveni poljubit će Španjolku

23.10.2012 u 17:22

Bionic
Reading

Fatalna zavodnica ipak je omekšala 'barbarskog' vladara Sulejmana - njihov posljednji susret završio je strastvenim poljupcem! Ostaje pitanje kako će na to reagirati ionako sumnjičava Hurem...

Nova epizoda popularne turske sapunice, koja će biti emitirana 23. listopada u 21 sat na RTL-u, donosi nove zaplete. Sultan Sulejman dočekao je svoju zatočenicu, španjolsku princezu Izabelu, u lovačkoj vili. Nisu progovorili ni riječi, već su se strastveno poljubili!

I dok se sultan zagonetno smješkao, Izabela je kiptjela od ljutnje pa je fizički nasrnula na njega. Njihovom intimnom trenutku svjedočila je i kalfa Nigar, koja se skrivala iza vrata Izabeline sobe.

Naravno, ona neće moći izdržati i sve će ispričati Hurem. Kada i sama dozna da su se njezin voljeni i princeza ljubili, ljubomorna Hurem pojurit će u lovačku palaču. Potajice će se ušuljati u Izabelinu sobu kako bi joj objasnila tko je tko na sultanovom dvoru.

Netrpeljivost između Izabele i Hurem bit će uočljivija tijekom večere koju će Hatidže prirediti u svojoj palači, a na koju će pozvati i Izabelu. Hurem će jedva prikrivati svoje osjećaje, a na njezinu stranu stat će i sama Hatidže, kojoj se nikako neće svidjeti Izabelino otvoreno flertovanje s Ibrahim-pašom

Pogledajte video!