TV PALA TEST KREATIVNOSTI

Najmlađa natjecateljica napustila Masterchef

Najmlađa natjecateljica Martina Ristić najlošije se snašla u testu kreativnosti kojim je zajedno s još dva natjecatelja morala zaslužiti ostanak u emisiji

U utorak navečer Martina, Andrija i Hrvoje imali su najlošiju prezentaciju i izvedbu jela pa su se sljedeći dan morali u takozvanom stres testu boriti za ostanak u emisiji. Zadatak je bio skuhati jelo što sličnije onom koje je spremio prvi hrvatski masterchef Šime Sušić.

Jelo koje je troje kandidata 'Masterchefa' moralo ponoviti za ostanak u showu Šime je ironično nazvao 'Mediteran danas'. Sastojalo se od pljeskavice od hobotnice, ražnjića od tune te hot doga od ribe. Prvi put u ovoj sezoni kandidati su po svoje glavne namirnice otišli na tržnicu, piše 24sata.

Premda je Martinu bilo strah jer se na Dolcu ne snalazi, na kraju je uspjela kupiti namirnice po koje je došla. Ipak, to nije bilo dovoljno. Mlada se kuharica nije nikako snašla u zadanom vremenu.

'Nisam znala ni gdje je ribi glava ni gdje joj je rep. Ruke su mi se tresle bila mi je katastrofa. Sve mi je išlo na nerve. Nisam se mogla opustiti', priznala je Martina. U žurbi je prolila ulje po podu i nije ga imala čime pobrisati pa se klizala dok je kuhala. Ispao joj je i mikser i krenula ga je prati a da ga prethodno nije iskopčala iz struje, jelo joj je zagorjelo... Bila je uvjerena da je potpuno zakazala i pomirila se s ispadanjem.

Najviše je pohvala dobio Hrvoje.

218892,218424,217886,217652
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više