TV MATE JANKOVIĆ:

'Sve manje izlazim, nisam više lovac'

Poznati kuhar Mate Janković iz 'Masterchefa' priznaje kako mu je veza s djevojkom Ivanom Babić promijenila život naglavačke

Mate Janković priznao je Storyju da sve manje izlazi, a tome je najviše kumovalo njegovo zadovoljstvo u privatnom životu.

'Umorio sam se. Dobrih 15 godina tulumarim i uz to mnogo radim. Došao sam do stupnja kada više ne mogu izaći dva ili tri dana zaredom. Tijelo me više ne sluša, nemam ni toliko energije, a, iskreno, ni motiva. Jednostavno u tome više ne nalazim zadovoljstvo. Da mi je i dalje užitak izlaziti, ne bi me opterećivala činjenica da su oko mene mlađi ljudi ili klinci. Sada su mi draža intimnija, privatna druženja, izvan zone šanka, da se ne moram nadglasavati s nekim kako bih rekao jednu rečenicu', rekao je Mate koji se ne opterećuje brakom.

'Vrijeme za brak ne dolazi. To se jednostavno dogodi. Nekom se brak dogodi s 50 godina. Nema kalupa. Osjetio sam da je došlo vrijeme da se odmorim od svega toga. Je li tu kumovala veza – jest. Apsolutno. Imaš nekoga s kim živiš, ugodnije ti je ostati kod kuće, u intimi. Jednostavno, nisam više lovac. Mislim da singl muškarci, kao uostalom i žene, izlaze mnoge više nego oni u vezama. Izlazim i sada kada sam u vezi, daleko od toga, ali smanjio sam intenzitet jer zadovoljstva nalazim negdje drugdje', rekao je zaljubljeni Mate.

217839,215560,186775,164892
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više