JUNAKINJA DANA

Hurem spasila Ibrahimovog nasljednika

16.10.2012 u 14:14

Bionic
Reading

U večerašnjoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog', koja će se emitirati u 21 sat na RTL televiziji, Hurem će zbog nesebičnog poteza postati dvorska junakinja

Iako se mračnim vradžbinama želi zauvijek riješiti neprijatelja Ibrahima, Hurem nije mogla prekriženih ruku gledati kako dvorska babica uzaludno pokušava oživjeti Hatidžino novorođenče. Hrabra Ukrajinka uzela je dijete u ruke nakon čega je Ibrahimov nasljednik oživio i zaplakao.

Hatidže je rodila, ali njezino tek rođeno dijete ne diše! Dvorska babica bezuspješno mu pokušava pomoći. Hurem zna kako spasiti novorođenče, ali se dvoumi jer se radi o Ibrahimovom nasljedniku. Ipak ga odluči spasiti, zbog čega postane dvorska junakinja… Kasnije joj Ibrahim zahvali što mu je spasila sina, a ona ga u otvorenom razgovoru upita kako da oboje zaborave skandal s Leom.

Za to vrijeme Sulejman spriječi Izabelu u bijegu, no princeza ozlijedi gležanj. Princ Frederik dozna da je njegova zaručnica pala u ruke sultana i sprema se pokrenuti vojsku kako bi obranio njezinu čast. Gul-aga primijeti da Zumbul-aga sve više vremena provodi u lovačkoj vili, u kojoj je smještena sultanova gošća, princeza Izabela, a Ibrahim očita lekciju Bali-begu i Grittiju zbog tučnjave u kavani.

U novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog', koja će biti emitirana u utorak, 16. listopada u 21 sat, doznat ćemo hoće li Hurem nastaviti s crnom magijom i trovanjem Ibrahima te je li saznala tko se skriva u lovačkoj vili.