TV DVOSATNO IZDANJE

Pomahnitala Gulšah zamalo ubila Hurem!

  • Autor: tportal.hr
  • 6.10.2012 12:59:28
  • 6.10.2012 12:13:39

Dvostruka, specijalna epizoda 'Sulejmana Veličanstvenog', koja će se ove nedjelje u 20 sati emitirati na RTL Televiziji, započet će nesvakidašnjom scenom pokušaja ubojstva

U želji da zauvijek okonča Huremin život, Mahidevranina poludjela sluškinja svom silom nasrne na Hurem koja leži u svom krevetu!

U gluho doba noći Gulšah luta odajama Topkapi palače s krvavim nožem u ruci, nadajući se da se zauvijek riješila Hurem. Međutim, robinja Esma otkriva Gulnihalino krvavo tijelo u Hureminoj sobi i histerično poziva pomoć. Gulšah sablazni saznanje da je ranila nedužnu Gulnihal umjesto Hurem.

Njezina gospa Mahidervan sigurna je da je upravo Gulšah kriva za ovaj skandal, pa je histerično napadne rukama i nogama, toliko snažno da Gulšah završi kod dvorskih vidara.

Sulejmana razbijesni činjenica da osoba koja je htjela ubiti Hurem još nije otkrivena te zapovijedi hitnu istragu! Panika je zavladala haremom, a Mahidervan je svjesna da je u velikim problemima… Kalfa Nigar odluči posjetiti Gulšah, koja u dvorskoj ambulanti leži odmah pored Gulnihal. Hoće li Nigar uspjeti izvući iz nje priznanje? Kako će se Mahidevran izvući iz ove situacije? Odgovore doznajte u specijalnom, dvosatnom izdanju 'Sulejmana Veličanstvenog' u nedjelju, 7. listopada, u 20 sati na RTL
Televiziji!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više