TV ULTIMATUM SULEJMANU

Hurem se želi ubiti!

  • Autor: tportal.hr
  • 17.10.2012 11:13:20
  • 4.10.2012 15:20:42

Hurem Sulejmanu postavlja ultimatum i prijeti mu samoubojstvom ukoliko ne otjera druge žene iz svojih odaja. Ili će živjeti samo s njom, ili će se ona ubiti!

Doznavši da se Ruskinja Tanja sprema za noć u sultanovom krevetu, poludjela Hurem uleti u Sulejmanovu sobu, čvrsto držeći oštar bodež u šaci! Zbunjenom Sulejmanu objasni da više ne želi gledati kako druge žene spavaju u njegovom krevetu te mu postavlja ultimatum: ili će otpustiti sve haremske žene i biti samo njen, ili će ona počiniti samoubojstvo!

Nešto kasnije Hurem se vrati u odaje krvavih ruku. Nigar i Gulnihal pribojavaju se da je ubila Ruskinje, a uspaniče se još više kada im Hurem naredi da joj spakiraju stvari. Sulejman je ljut zbog Hureminog ispada, iako zna da ona ne prijeti uzalud te da itekako može dignuti ruku na sebe.

Međutim, sultan ima važnijeg posla jer mu u posjet dolazi poznati venecijanski trgovac, Alvise Gritti. Vijest o tom skandalu brzo je došla do Mahidevran, ali i do sultanove majke. Što će Sulejman odlučiti i hoće li Hurem zaista napustiti dvor, doznajte večeras u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' u 21 sat na RTL Televiziji!

217142,217915,217812,217807

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više