BIT ĆE ZANIMLJIVO...

Kakav izazov Nikoli sprema šef kuhinje?

03.10.2012 u 19:14

Bionic
Reading

Pobjednik jučerašnjeg Testa kreativnosti Nikola danas će se suočiti s Izazovom šefa kuhinje

Neće mu biti nimalo lako, budući da se radi o prvom Izazovu ove sezone. Nikola ne skriva svoje uzbuđenje: 'Ovo mi je najveći stres koji sam doživio i pokušavam se smiriti.'

Šef kuhinje koji gostuje je 25-godišnji Hrvoje Kroflin. On i Nikola gotovo su istih godina, što će Nikoli možda biti olakšanje. Na početku će chef predstaviti svoje jelo, a Nikola će ga potom kušati. Na raspolaganju će dobiti i recept te će njegov zadatak biti napraviti što bolju kopiju u sat vremena i 15 minuta. Hrvoje će imati sat vremena da svoje jelo napravi ponovno.

Žiri će, kao i dosad, kušati jela, ali neće znati o čijem se jelu radi, kao što je bio slučaj u Testu kreativnosti i Kutiji iznenađenja. Nakon toga će dati svakom jelu ocjenu. U slučaju da Nikola bude imao iste ili bolje ocjene od šefa Hrvoja, bit će pošteđen na sljedećim eliminacijama. Nikolu čeka težak zadatak – kuhati protiv Hrvoja koji je šef kuhinje postao sa samo 18 godina.

Večeras pogledajte kako će se Nikola snaći u kulinarskom dvoboju, hoće li pak naučiti neke nove trikove ili će podleći pritisku. Žiri će reći: Nikola može konkurirati svojom hrabrošću! Više o emisiji u 21.55 sati saznajte ovdje.