'OTAC JOJ BRANIO IZLAZAK IZ KUĆE'

Zvijezda 'Sulejmana' otkrila mračne tajne iz djetinjstva

27.09.2012 u 10:31

Bionic
Reading

Glumica Nur Fettahoglu koja glumi u serijalu 'Sulejman Veličanstveni' otkrila je kako je njezin otac poludio kada je priznala da želi biti glumica

31-godišnja glumica Nur Fettahoglu koja u serijalu 'Sulejman Veličanstveni' glumi sultanovu prvu suprugu Mahidevran i koja mu je podarila prvorođenog sina Mustafu, upravo je zbog toga što turski govori sa stranim naglaskom dobila tu ulogu.

Tijekom snimanja uspjela se i razvesti od supruga, brokera Murata Aysana s kojim se vjenčala 2008. godine, a turski mediji nagađaju kako je razlog tome veza s kolegom Necatijem Sasmazom koju su priznali tek nakon njezinog razvoda.

'Za ljubav i voljenog čovjeka spremna sam učiniti sve, ali isto tako znam da za sve u životu postoji pravi trenutak. Ja svoj, što se tiče majčinstva, još čekam', rekla je glumica za Gloriju.

Nur je porijeklom s Kosova, a školovala se u Turskoj. Otkrila je kako joj je otac, kad mu je priznala da želi biti glumica, zabranio da izlazi iz kuće i našao joj posao na šalteru banke.

'Bio je vrlo strog i tradicionalan. Poludio je kad sam mu u suzama priznala da se želim učlaniti u kazališnu družinu i postati glumica. Zabranio mi je da izlazim iz kuće sve dok mi nije našao posao na šalteru u banci', prepričala je Nur.