SERIJA U NOVOM TERMINU

Sulejman dobiva novog člana obitelji

24.09.2012 u 10:05

Bionic
Reading

Sultan će ovog tjedna i službeno dobiti novog člana obitelji. Sulejmanova omiljena sestra Hatidže napokon će se vjenčati s njegovim najboljim prijateljem Ibrahimom

Vjenčanje će otvoriti novi tjedan napetih zbivanja u seriji 'Sulejman Veličanstveni' koju će gledatelji odsad moći pratiti u novom terminu emitiranja - od ponedjeljka do petka u 21 sat, te nedjeljom u 20 sati.

Cijeli dvor će nekoliko dana slaviti važan događaj u carskoj obitelji, vjenčanje između Hatidže i Ibrahima! Iako se svadbena zabava odvija i na gradskim ulicama, građani ipak negoduju, smatrajući da dvorani nepotrebno rasipaju državni novac. U zraku se sve više osjeća i veliko nezadovoljstvo janjičara, a koje bi vrlo brzo moglo prerasti u ozbiljan problem za stanovništvo, ali i za carsku obitelj.

Ni u samom dvoru ne manjka napetosti. Hurem će roditi još jedno dijete, a Mahidervan će zbog toga uhvatiti još jedna depresija, pa će tražiti nove načine kako zagorčati život sultanovoj miljenici. Međutim, Hurem će uz Mahidervan imati još dva velika problema. Prvi je Leo, mladi slikar iz Krima koji jako dobro zna Hureminu prošlost i koji ju je došao vratiti kući. Drugi je robinja Sadika, odnosno Viktorija, koja je svakim danom sve bliža sultanu. Za to vrijeme, Sulejman će se boriti s pobunjenim janjičarima i neposlušnim Ahmet-pašom koji se udružio s Arapima u Egiptu.

Kako će Hurem reagirati kada u palači ugleda Lea, kako će Gulšah pomoći Mahidervan u borbi protiv Hurem i hoće li Sadika napokon ostvariti svoj plan, gledatelji će doznati u novim epizodama serije 'Sulejman Veličanstveni' koje će se od ponedjeljka, 24. rujna, emitirati u 21 sat na RTL Televiziji.