tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
+13
Zadar
+15
Split
+14
Dubrovnik
+16

NEVJEROJATAN TALENT

Pogledajte pse koji su osvojili Ameriku

Kaže se da starog psa ne možete naučiti novim trikovima, no to sigurno nije slučaj sa psima, pobjednicima najvećeg američkog talent šoua koji su oduševili i žiri i publiku

Datum objave:
16.9.2012 14:51

Zadnja izmjena:
16.9.2012 15:54

Grupa Olate Dogs sa svojom dvojicom trenera odnijela je pobjedu na najvećem američkom talent šou America's Got Talent nevjerojatnim nastupom. Žiri - Sharon Osbourne, Howard Stern i Howie Mandel - ostalo je zadivljen i složan u mišljenju da su upravo oni zaslužili milijun dolara nagrade.

Gledatelji su kroz nekoliko emisija do finala mogli vidjeti pse oca i sina Richarda i Nicholasa Olatea kako hodaju na stražnjim nogama, skaču preko predmeta, rade salto premete, a jedan je hodao na prednjim nogama dok mu je drugi pas pridržavao stražnje.

Nakon što je žiri objavio pobjednika, Sharon Osbourne je potrčala na pozornicu i zagrlila jednog po jednog.

Ovo nije prvi put da psi osvajaju pobjedu u talent šou. Naime, Ashleigh Butler i njezin pas Pudsey pobijedili su ranije ove godine u britanskoj inačici šoua.


194160,142633,129373,122134

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr