tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+6
Pula
+13
Rijeka
+7
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+12

POMAKNUTO O SEKSU

Muškost do poda i djevac s petnaestero djece

Nova Discoveryjeva serija 'Sextember' vodi nas do čudnovatih rubova ljudske seksualnosti, plešući između uvrnutih i divnih stvari

Datum objave:
13.9.2012 9:56

Zadnja izmjena:
13.9.2012 12:09

'Sextember', čija je premijera zakazana za 16. rujna, kroz svaku će epizodu ukazivati na čudnovate fizičke karakteristike, erotske težnje i seksualna stanja implementirana u ljubavni, intimni i seksualni život.

Neke od epizoda tako će ugostiti 'Supermena od orgazma' koji u 15 minuta može doživjeti sedam orgazama i Dominu Megan koja otkriva svoju ekstremno pomaknutu seksualnu stranu.

Gosti serije bit će i Annie, vlasnica najvećih grudi na svijetu, Cristian čije su grudi narasle do košarice veličine B te Wesley čija muškost seže gotovo do poda, a još uvijek raste.

Među gostima naći će se i Trent 'The Inseminator' koji, iako je djevac, ima petnaestero djece. U srednjoj školi je kao svoj seksualni put odabrao – celibat, a svoje 'male plivače' posljednjih šest godina donira obiteljima koje ne mogu imati djecu.

'Mislim da je najveća vrijednost 'Sextembra' što otvara dijalog. Ukazuje na činjenicu da u svijetu postoje bitne razlike, kako u fizičkom, tako u psihičkom smislu', rekao je Ty Tashiro, psiholog i istraživač seksualnog zdravlja s fakulteta Maryland dodavši kako se različitosti u seriji ne prikazuju čudnima, već se potiče tolerancija prema njima.

212847,213222,212654,39510

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr