tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
+18
Zadar
+14
Split
+17
Dubrovnik
+18

POMAKNUTO O SEKSU

Muškost do poda i djevac s petnaestero djece

Nova Discoveryjeva serija 'Sextember' vodi nas do čudnovatih rubova ljudske seksualnosti, plešući između uvrnutih i divnih stvari

Datum objave:
13.9.2012 9:56

Zadnja izmjena:
13.9.2012 12:09

'Sextember', čija je premijera zakazana za 16. rujna, kroz svaku će epizodu ukazivati na čudnovate fizičke karakteristike, erotske težnje i seksualna stanja implementirana u ljubavni, intimni i seksualni život.

Neke od epizoda tako će ugostiti 'Supermena od orgazma' koji u 15 minuta može doživjeti sedam orgazama i Dominu Megan koja otkriva svoju ekstremno pomaknutu seksualnu stranu.

Gosti serije bit će i Annie, vlasnica najvećih grudi na svijetu, Cristian čije su grudi narasle do košarice veličine B te Wesley čija muškost seže gotovo do poda, a još uvijek raste.

Među gostima naći će se i Trent 'The Inseminator' koji, iako je djevac, ima petnaestero djece. U srednjoj školi je kao svoj seksualni put odabrao – celibat, a svoje 'male plivače' posljednjih šest godina donira obiteljima koje ne mogu imati djecu.

'Mislim da je najveća vrijednost 'Sextembra' što otvara dijalog. Ukazuje na činjenicu da u svijetu postoje bitne razlike, kako u fizičkom, tako u psihičkom smislu', rekao je Ty Tashiro, psiholog i istraživač seksualnog zdravlja s fakulteta Maryland dodavši kako se različitosti u seriji ne prikazuju čudnima, već se potiče tolerancija prema njima.

212847,213222,212654,39510

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr