tportal.hr

Zagreb
+9
Osijek
+9
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+11
Split
+13
Dubrovnik
+12

KONKURENCIJA LARI

Tko je nova ljepotica iz 'Ruže vjetrova'?

Marina Fernandez glumi ljepoticu Mariju koja bježi od svoje mračne povijesti

Datum objave:
11.9.2012 9:55

Zadnja izmjena:
11.9.2012 11:55

Marina egzotičnog prezimena Fernandez rođena je 19. lipnja 1981. godine u Splitu gdje je 2000. godine završila trgovačku školu, smjer komercijalista, kao i glazbenu školu 'Josip Hatze', gdje je svirala obou. 

Marina je živjela 10 godina u Portugalu gdje je radila kao fotomodel i glumica u dječjim serijama i telenovelama, a glumila je i u mnogim portugalskim glazbenim spotovima i reklamama. Osim glume i modelinga, lijepa crnka odlučila se posvetiti i svojoj velikoj ljubavi – pjevanju i plesu. Tako je dvije godine pjevala jazz standarde u gradskom kazalištu Almada, u Portugalu, ali i po hotelima poput Sheratona.

Marina obožava jezike, pa je tako uz španjolski i engleski, živeći u Portugalu, vrlo brzo naučila tečno govoriti i portugalski. 'Nerijetko su me ljudi znali pitati odakle sam jer sam jako brzo skinula njihov naglasak, pa kad sam rekla da sam iz Hrvatske, nisu mogli vjerovati!' prisjeća se Marina koja i danas voli pjevati u dobrom društvu te izaći van ne bi li se dobro naplesala.
213319,207606,200344,212682

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr