tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+9
Pula
+12
Rijeka
+12
Zadar
+11
Split
+13
Dubrovnik
+13

KONKURENCIJA LARI

Tko je nova ljepotica iz 'Ruže vjetrova'?

Marina Fernandez glumi ljepoticu Mariju koja bježi od svoje mračne povijesti

Datum objave:
11.9.2012 9:55

Zadnja izmjena:
11.9.2012 11:55

Marina egzotičnog prezimena Fernandez rođena je 19. lipnja 1981. godine u Splitu gdje je 2000. godine završila trgovačku školu, smjer komercijalista, kao i glazbenu školu 'Josip Hatze', gdje je svirala obou. 

Marina je živjela 10 godina u Portugalu gdje je radila kao fotomodel i glumica u dječjim serijama i telenovelama, a glumila je i u mnogim portugalskim glazbenim spotovima i reklamama. Osim glume i modelinga, lijepa crnka odlučila se posvetiti i svojoj velikoj ljubavi – pjevanju i plesu. Tako je dvije godine pjevala jazz standarde u gradskom kazalištu Almada, u Portugalu, ali i po hotelima poput Sheratona.

Marina obožava jezike, pa je tako uz španjolski i engleski, živeći u Portugalu, vrlo brzo naučila tečno govoriti i portugalski. 'Nerijetko su me ljudi znali pitati odakle sam jer sam jako brzo skinula njihov naglasak, pa kad sam rekla da sam iz Hrvatske, nisu mogli vjerovati!' prisjeća se Marina koja i danas voli pjevati u dobrom društvu te izaći van ne bi li se dobro naplesala.
213319,207606,200344,212682

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr