NAPETO U SULEJMANU

Požar u haremu izazvao paniku

07.09.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Proslavu zaruka princeze Hatidže i Čelebi Paše prekinuo je požar koji je zahvatio sobu u kojoj su se igrala haremska djeca, među kojima su bili i prinčevi Mustafa i Mehmet. Iako je upravo ona podmetnula požar, osvetoljubiva Viktorija se lukavo izvukla iz te situacije i postala omiljena sluškinja sultanove majke! Kako joj je to pošlo za rukom, pogledajte u večerašnjim epizodama 'Sulejmana Veličanstvenog' u 20 sati na RTL Televiziji!

Mlada Viktorija silno želi osvetiti smrt svog pokojnog zaručnika kojeg su ubili osmanlijski vojnici prilikom napada na zemunsku tvrđavu u Beogradu. Sada, kada je dospjela u sultanski harem, nitko je neće spriječiti u namjeri da dođe i do svoje žrtve, sultana Sulejmana. No prvo treba steći povjerenje sultanija i ostalih haremskih žena.

Kako bi ostvarila taj cilj, Viktorija je osmislila lukav plan. Dok se cijeli dvor zabavlja na proslavi zaruka princeze Hatidže i dvorskog učitelja Čelebi Paše, ona će se brinuti za svu dvorsku dječicu, a to uključuje i prinčeve Mustafu (Mahidervinog sina) i Mehmeta (Hureminog sina). Nitko neće primijetiti da je Viktorija podmetnula požar koji je ubrzo buknuo na ostale prostorije. U glavnoj dvorskoj palači nastala je neopisiva panika, a žene su plačući dozivale svoju djecu! Požar će ipak biti ugašen, a dječicu će, naravno, 'spasiti' upravo Viktorija! Sulejmanova majka u tom će činu prepoznati 'herojstvo' i zamoliti Viktoriju da joj postane nova sluškinja.

Hoće li se to Sultanovoj majci obiti o glavu jer ne zna da Viktorija planira ubiti Sulejmana? Hoće li Mahidervan i Hurem iskoristiti požar kako bi se opet porječkale? Kako će na sve to reagirati Sulejman? I što će biti s Hatidže i Ibrahimom? Odgovore na ova pitanja moći ćete doznati već večeras, u novim epizodama 'Sulejmana Veličanstvenog' u 20 sati na RTL-u.