TV MODERNIJI VIZUALNI IDENTITET

HTV-ov 'Dnevnik' u novom ruhu

  • Autor: N. T.
  • 14.5.2009 15:44:47
  • 14.5.2009 13:43:26

Već pomalo dosadnu scenografiju i vizualni identitet HTV-ovog 'Dnevnika', u petak, 15. svibnja, kada Hrvatska televizija slavi svoj 53. rođendan, zamijenit će nov, moderniji izgled

U priopćenju glasnogovornika HRT-a Jánosa Römera, u novu scenu, novi vizualni identitet u koji je uključena i pripadajuća grafika, uloženo je 115.000 kuna.

Za novi izgled pobrinule su se vrijedne ruke Darija Iričanina i Damira Sobolovića, koji rade na HTV-ovu odjelu dizajna.

Prema Iričaninovim riječima, novi izgled središnje informativne emisije neće se previše odmicati od starog, svima prepoznatljivog. I dalje će dominirati plava boja, ali će biti oplemenjena s nekoliko toplih tonova, dok je sama scenografija napravljena u maniri modernih news rješenja, tako da će sve biti sažetije, suvremenije i brže.

Uz vizualne promjene ide i nova glazbena podloga, koja će također podsjećati na staru, ali će biti nešto brža i kraća. Za nju je zaslužan Dubravko Robić s Hrvatskog radija.

Kako će izgledati novi 'Dnevnik' HTV-a, vidjet ćemo sutra u 19.30 sati kada će nas kroz najgledaniju središnju informativnu emisiju voditi Tončica Čeljuska.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više