NOVA ULOGA

Dolores Lambaša u raljama kriminalističkog miljea

01.09.2012 u 20:52

Bionic
Reading

Nova sezona ‘Ruže vjetrova’ donosi i nova vruća iznenađenja, a najveće od njih je Dolores Lambaša, koja u popularnoj seriji ove jeseni postaje fatalna Tamara Marin!

Mlada glumica Dolores Lambaša diplomirala je na dramskoj akademiji u Zagrebu. Na malim ekranima lijepu Dolores gledatelji su već mogli vidjeti u glavnim ulogama, u serijama 'Dobre namjere' i 'Zakon ljubavi', dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi zagrebačkog HNK 'Dom Bernarde Albe', u režiji Božidara Violića, gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

Film kojim se najviše ponosi je 'Vjerujem u anđele', a nagrađen je sa sedam nagrada publike diljem svijeta. Osim glume, Dolores svira klavir, pjeva, a skrivena strast joj je pisanje poezije i proze.

U drugoj sezoni 'Ruže vjetrova' Dolores će utjeloviti atraktivnu odvjetnicu Tamaru koja poslovno surađuje s ljudima iz kriminalističkog miljea. Vođena motom 'cilj opravdava sredstvo' - ruši sve pred sobom na putu ka cilju. A njezin cilj je muškarac.

Televizijska zloća, koja je itekako potrebna da bi radnja bila dinamična i dramatična, zapravo nema nikakve veze s atmosferom na snimanju. Dolores priznaje da se na setu 'Ruže vjetrova' osjeća kao kod kuće: 'S većinom profesionalaca već sam surađivala na dvije serije, a kada sam došla, svi su me lijepo dočekali.' Iako je rodom iz Šibenika, glumicu posebno veseli angažman u Splitu. 'Ovaj grad ima dušu, ljudi su srčani i iskreni', zaključila je Dolores.

Tamara je negativka koja će u drugoj sezoni stvarati spletke i intrige koje će sve vjerne gledatelje ove jeseni zasigurno prikovati uz male ekrane i RTL Televiziju u drugoj sezoni 'Ruže vjetrova'.