TV TV KRITIKA ZRINKE PAVLIĆ

Nikolina Pišek - stručnjakinja za zavođenje žena!

U novom, nakon godišnjeg odmora povratničkom izdanju 'Red Carpeta' najveća je novost rubrika 'Navigator' u kojoj Nikolina Pišek - zavodi žene

'Red Carpet' vratio se s godišnjeg s brojnim novitetima, od kojih većinu nitko živ nije primijetio, ali jedan nije mogao ostati nezamijećen: rubrika 'Navigator' u kojoj Nikolina Pišek zavodi žene. Ne zavodi ih, doduše, osobno, nego to čini kao kakva high-tech verzija Cyrana de Bergeraca, putem mikrofončića muškićima na terenu dajući upute kako se dodvoriti ženama koje im zapnu za oko te se kod dotičnih u doglednoj budućnosti ogrepsti za snošaj. Živa romantika! Takvo je ozračje posebno vladalo u prvome izdanju 'Navigatora', u kojemu je rezidencijalna ekspertica za žene odmah poslala sve u beeep kada je njezin pulen na plaži naletio na (zamislite užasa) Čehinju, u kojem je bilo doista teško odlučiti tko od dvoje aktivnih sudionika - Nidžo P. ili naš čovjek na terenu - lošije govori engleski (aj ador ČEH vimin) te u kojemu smo od sugovornice uglavnom vidjeli samo stražnjicu u bikiniju.

209401,208487,207206,205358

Mogli bismo sada feministički prigovarati cijeloj priči u kojoj se nekakvim vodičem ili navigatorom za zavođenje žena implicira da postoji neki više-manje univerzalan recept za 'ženski mozak' i da je posebno ogavno kada u promicanju takve ideje sudjeluje žena, ali pretpostavit ćemo da cijela priča s 'Navigatorom' nije uopće ozbiljna, nego da se ide na humoristični moment, iako ga u prvome izdanju nismo primijetili. TV-novajlije vjerojatno samo pokušavaju postići to da publika malo više lajka Nidžu, koja je gledateljima RC-a mrvičak mrska otkad je s voditeljskog mjesta istisnula Anu Stunić. Hoće li im to uspjeti s 'Navigatorom' - neizvjesno je. Sudeći po dosadašnjoj razini šala, sprdnje i šerećenja, neće. No ne bi bilo prvi put da nas redkarpetdžije iznenade uspjehom nekog totalno blesavog sadržaja. Pretvaranje dreka u pitu ionako im je uža specijalnost.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više