WONDERS OF CROATIA

Putopis Ashley Colburn uskoro na HTV-u

13.08.2012 u 16:45

Bionic
Reading

Kako Hrvatsku doživljavaju Amerikanci? Što ih se najviše dojmilo i po čemu će je pamtiti? Što povezuje ova dva naroda i zašto misle da je Hrvatska neotkriveni biser koji tek treba otkriti? Na ova pitanja odgovara voditeljica i producentica Ashley Colburn u novom dokumentarnom serijalu 'Wonders of Croatia'

Simpatična Ashley i njezina ekipa proputovali su Hrvatsku i kamerom zabilježili njezine prirodne ljepote, tradiciju i običaje. Bili su

očarani, jer Jadransko more, 1.246 otoka, vinske ceste, dvorci, prirodne ljepote i slasna jela – nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Serijal otkriva raznolikost Hrvatske koja je podijeljena u sedam regija, a svaka se odlikuje različitom kuhinjom, tradicijom, krajolikom i posebnostima. Pravo otkriće za Ashley na ovom uzbudljivom putovanju bili su domaćini, upoznala je Hrvate koji su joj govorili o svojoj zemlji i načinu života te otkrili zašto je Hrvatska za njih jedina Domovina.

Doznat ćemo i što svaku regiju povezuje sa Sjedinjenim Državama i ostatkom svijeta, jer 'domovina kravate' prepuna je priča koje morate doživjeti.

'Svaki putnik želi otkriti tajne zemlje u koju dolazi i živjeti poput mještana, a u Hrvatskoj će se doista tako i osjećati' - poručuje Ashley u ovom zanimljivom serijalu.

Stoga, krenite u uzbudljivu pustolovinu čudesnim hrvatskim regijama i ne propustite prvu epizodu serijala 'Wonders of Croatia' u utorak, 28. kolovoza na Prvom programu HTV-a.