NA ZATVARANJU OI

Delboy i Rodney izazvali salve smijeha

13.08.2012 u 13:16

Bionic
Reading

Bez britanskog humora nije prošlo ni zatvaranje Olimpijskih igara. Salve smijeha izazvali su Delboy i Rodney u ulozi Batmana i Robina

Spektakularno zatvaranje Olimpijskih igara nije prošlo bez braće Trotter iz legendarne britanske komedije 'Mućke'. David Jason i Nicholas Lyndhurst, dvojac koji je sjajno odglumio legendarnu braću iz Peckhama, na stadion su ušli odjeveni kao Batman i Robin iz jedne od slavnijih epizoda 'Mućki'.

U starom žutom kombiju vozili su se olimpijskim stadionom na opću radost publike, posebno britanske, među kojom su bili princ Harry i Kate Middleton, kojima osmijeh nije silazio s lica tijekom njihovog skeča.

Svoju su točku imali i montipajtonovci, a modnom pistom prošetale su se najslavnije britanske manekenke Naomi Campbell, Kate Moss i Lily Cole u kreacijama cijenjenog dizajnera Alexandera McQueena.

Među glazbenim zvijezdama koje su dobile čast nastupiti bili su The Pet Shop Boys, Annie Lennox, George Michael, Fatboy Slim, grupe Spice Girls i Oasis, članovi grupe Queen Brian May i Roger Taylor te Kaiser Chiefs, Ricky Wilson i Ed Sheran, koji su otpjevali pjesme Beatlesa i Pink Floyda. Zapjevali su i Take That, a nakon što je plamen ugašen, svoj show imali su članovi legendarnog benda The Who.