TV VELIKO PRIZNANJE

Mladen Stubljar dobitnik nagrade HRT-a Ivan Šibl

  • Autor: Hina
  • 12.5.2009 16:49:13
  • 12.5.2009 15:38:51

Nakon nagrade Hrvatskog novinarskog društva (HND) za novinara godine, Mladen Stubljar s HTV-a dobitnik je i nagrade HRT-a Ivan Šibl, koja je dodijeljena i uredniku Sportskog programa Hrvatskog radija Ognjenu Nagliću

HRT je danas izvijestio da je, uz dvojicu dobitnika nagrade Ivan Šibl, još 13 djelatnika te medijske kuće dobilo godišnje nagrade HRT-a za posebna zalaganja i realizaciju projekata od posebnog poslovnog i programskog interesa. Među njima su: voditelj tonskih projekata Hrvatskog radija Emir Altić, urednici koordinatori Zabavnog programa Ljudevit Grgurić i Zlatko Turkalj te urednik u Informativnom programu Radija Zadra Vladimir Šetka.

Dobitnici s HTV-a su sportski komentator Ivan Blažičko, redateljica Biserka Čalić, snimatelj Davorin Gecl, urednik Sportskog programa Bruno Kovačević, urednik koordinator u Sportskom programu Jurica Ozmec i tehničar specijalist Ivan Papa. Za osobit doprinos u glazbenom stvaralaštvu u produkciji HRT-a nagrađen je član Simfonijskog orkestra HRT-a Željko Vidaković, a iz podružnice Opći i zajednički poslovi HRT-a voditeljica Odsjeka za razvoj i izobrazbu kadrova Nela Gudelj te pomoćnik rukovoditelja Odjela RTV pristojbe Damir Tus.

Nagrade će biti uručene na Dan HRT-a 15. svibnja, kada će se kod spomenika u glavnom predvorju Doma HRT-a djelatnici prisjetiti zaposlenika te kuće poginulih u Domovinskom ratu.

U sklopu Dana HRT-a večeras se u Muzeju za umjetnost i obrt otvara tradicionalna izložba fotografija kamermana i snimatelja HTV-a, priopćeno je s HRT-a.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više