TV NEZAUSTAVLJIVE LANČANE REAKCIJE

Novi hit serijal na programu Discovery Channel

  • Autor: tportal.hr
  • 7.8.2012 14:44:12
  • 7.8.2012 13:24:29

Izvršni producenti serijala su Adam Savage i Jamie Hyneman iz MYTHBUSTERSA (Lovaca na mitove): dvojac obnaša dužnosti suca u šest epizoda serijala u kojem su suprotstavljeni timovi različitog podrijetla da bi izumili nevjerojatne lančane reakcije

Hrvatska premijera serije Unchained Reaction (Nezaustavljive lančane reakcije) bit će u subotu 11. kolovoza u 20.05 sati na programu Discovery Channel.

Svaki tjedan dva tima sastavljena od umjetnika, znanstvenika, stručnjaka za animacije, inženjera i prosječnih osoba dobivaju identičan set alata i materijala te period od pet dana da završe seriju mehanizama na određenu temu. To je ultimativna gradnja pod pritiskom u kojoj se potiču mehanički pokreti, pirotehnika i destrukcija širokih razmjera. Pretvaranje hladnjaka u njihalo? Potpuno moguće u seriji Unchained Reaction (Nezaustavljive lančane reakcije). Katapult? Leteći tanjuri? Giljotine? Sve dolazi u obzir, dokle god se pokreće sljedeća karika u lancu.Timski rad i kreativno razmišljanje je ono što će biti potrebno da bi se postalo pobjednikom serijala Unchained Reaction (Nezaustavljive lančane reakcije), tijekom kojeg se timovi natječu tko će napraviti impresivniji izum u tako kratkom vremenu. Svaki tjedan Jamieju i Adamu će se pridružiti novi gost-sudac da bi odlučili koji tim ih je najviše impresionirao svojom inovativnošću, energijom i sposobnošću za stvaranjem spektakla.

'Duh serijala Unchained Reaction (Nezaustavljive lančane reakcije) nalazi se u povezanosti umjetnosti i inženjerstva, a Adam i Jamie su majstori u slavljenju timskog rada. Oduševljeni smo što možemo predstaviti novi serijal našoj uvijek znatiželjnoj i predanoj publici programa Discovery Channel', izjavila je Aleksandra Tiganas, direktorica za program Discovery Networksa za jugoistočnu Europu.

205264 ,191528,198343,201959
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više