TV JELENA PERČIN

Zbog hakiranog maila izgubila sam ulogu u Italiji

Jelena Perčin dobila je ulogu u talijanskoj krimi-seriji vrijednu 110 tisuća eura, no nije je prihvatila jer joj je mail bio hakiran, piše Večernji list

'Za projekt sam saznala prije godinu dana preko prijatelja Borisa iz Rijeke koji radi u Italiji. Sudeći po mojem glumačkom profilu, zaključio je da bi jedna uloga u toj seriji bila idealna za mene i da bih im se trebala javiti', rekla je Jelena Perčin za Večernji list.

'Spojio me s producenticom, poslala sam životopis i bila na dvije audicije na talijanskom i engleskom jeziku te ušla u uži izbor. U nadi da ću ulogu i dobiti, otkazala sam cijelu sezonu angažmana u Hrvatskoj, ali dogodio mi se gadan peh. Usred procesa pregovaranja hakiran mi je privatni mail na Yahoou, a kako sam istovremeno bila u fazi preseljenja u novi stan i razvoda, potrajalo je da otklonim taj kvar i riješim problem s mailom. Kada su mi se svi preusmjereni dolazni mailovi vratili, vidjela sam i jedan koji me zaprepastio, a u kojem je stajalo da sam na potpisivanju ugovora u Italiji trebala biti dva dana prije trenutka kad sam otvorila mail!', ispričala je Jelena.

Za ulogu u kriminalističkoj seriji, koja se trebala snimati tri mjeseca u Firenci i Rusiji, Jelena je trebala zaraditi 110 tisuća eura.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više