TV NE ZABORAVI STIHOVE

Misice uzele mikrofon u ruke i zapjevale

  • Autor: N. T.
  • 11.5.2009 15:26:54
  • 11.5.2009 14:10:04

Josipa Kusić, Ivana Ergić i Rajna Raguž zapjevat će u glazbenom showu 'Ne zaboravi stihove' te će osvojenim iznosom pomoći teniskim nadama Valentini i Dariju Borac, kojima su potrebni kvalitetniji uvjeti za rad

Nakon splitskog poduzetnika Željka Keruma, u ponedjeljak 18. svibnja u glazbenom showu 'Ne zaboravi stihove' zapjevat će nam missice Josipa Kusić, Ivana Ergić i Rajna Raguž, koje će osvojenim iznosom pomoći velikim teniskim nadama, Valentini i Dariju Borac.

Ako missice zapnu na nekom stihu, u pomoć će im kao džoker pjevač priskočiti bivši mister Hrvatske i glumac Marijo Valentić.

Simpatičnu Valentinu i Darija gledatelji su imali priliku upoznati u 'IN magazinu'. Naime, njih dvoje zbog teške financijske situacije u obitelji nemaju kvalitetne uvjete za rad. Otac Ivo je nezaposlen, a majka Manda radi kao čistačica. Obitelj živi teško, a unatoč volji i talentu, nastavak i razvoj teniske karijere brata i sestre Borac mogao bi biti upitan.

Valentina je u svom godištu najbolja igračica Zagrebačkog teniskog saveza, a na nivou Hrvatske je među četiri najbolje igračice, dok je Darijo, u konkurenciji tri godine starijih igrača, među dvadeset najboljih u državi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više