TV NORIJADA U TAJLANDU

Maturanti zaposjeli i uneredili BB kuću

  • Autor: tportal.hr
  • 7.12.2008 20:12:45
  • 7.12.2008 20:00:00

Maturanti su večeras nenadano uletjeli u BB kuću, po kojoj su skakali i radili nerede, a stanari su ostali mrtvi-hladni

'Ole, ole! Škola je gotova!' uzvici su kojima je večeras odjekivalo tajlandsko dvorište i kuća naših stanara. Maturanti, po svemu sudeći, hrvatskog državljanstva uletjeli su kao uragan u kuću i uspjeli je potpuno unerediti.

Uz glasne povike i skakanje po krevetima i sofama, sa sobom su ponijeli dimne bombice, vrećice s vapnom te cijelu kuću uspjeli dovesti u 'poslijeratno' stanje nalik zagrebačkim tramvajima u svibnju.

Kako je njihov dolazak bio dio tjednog zadatka, starosjedioci BB kuće na njihovo su tulumarenje ostali ravnodušni. Ornela i Krešo, ugodno smješteni u sjedalicama na plaži, nastavili su razgovarati kao da se oko njih ne događa ništa naročito, iako su dimne bombice prštale na sve strane.

tportal 

Maturanti 4 c razreda frizerske škole, što doznajemo s natpisa na njihovim majicama, čak su se i poskidali, a kuću su ostavili u potunom neredu. Njihovi su rekviziti uzrokovali širenje vapna i papirnatih čestica posvuda, pa se u jednom trenutku Ornela dogegala do Saše ne bi li je isprao gumom za zalijevanje vrta.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više