NORIJADA U TAJLANDU

Maturanti zaposjeli i uneredili BB kuću

07.12.2008 u 20:00

Bionic
Reading

Maturanti su večeras nenadano uletjeli u BB kuću, po kojoj su skakali i radili nerede, a stanari su ostali mrtvi-hladni

'Ole,ole! Škola je gotova!' uzvici su kojima je večeras odjekivalotajlandsko dvorište i kuća naših stanara. Maturanti, po svemu sudeći,hrvatskog državljanstva uletjeli su kao uragan u kuću i uspjeli jepotpuno unerediti.

Uz glasne povike i skakanje po krevetima i sofama, sa sobom suponijeli dimne bombice, vrećice s vapnom te cijelu kuću uspjeli dovestiu 'poslijeratno' stanje nalik zagrebačkim tramvajima u svibnju.

Kako je njihov dolazak bio dio tjednog zadatka, starosjedioci BBkuće na njihovo su tulumarenje ostali ravnodušni. Ornela i Krešo,ugodno smješteni u sjedalicama na plaži, nastavili su razgovarati kaoda se oko njih ne događa ništa naročito, iako su dimne bombice prštalena sve strane.

 

Maturanti4 c razreda frizerske škole, što doznajemo s natpisa na njihovimmajicama, čak su se i poskidali, a kuću su ostavili u potunom neredu.Njihovi su rekviziti uzrokovali širenje vapna i papirnatih česticaposvuda, pa se u jednom trenutku Ornela dogegala do Saše ne bi li jeisprao gumom za zalijevanje vrta.