TV ZEČICA I BISERI

Sabini je najbolji film 'Sam u kući 4'

  • Autor: tportal.hr
  • 7.12.2008 20:27:24
  • 7.12.2008 18:00:00

Sabina ne prestaje stanare iznenađivati svojim svakodnevnim biserima

Ona ne zna što je to prijenosno računalo, ne zna što je Facebook, kad je netko pametan, kaže mu da ima velik mozak, a sudjelovanje u reality showu Big Brother smatra odskočnom daskom za zvjezdanu karijeru razgolićenog fotomodela. Jedna i jedina, to je naša Sabina.

I danas nas je, u svojoj vlastitoj maniri, ostavila bez riječi, ali i dobro nas nasmijala. Najprije je Kreši rekla da je ona strašno umorna, ali da nikako ne može spavati. To i ne bi bilo ništa neobično da Sabina po cijele dane ne spava u zelenoj sobi. Krešo ju je malo čudno pogedao, na što mu je ona rekla da je razlog njenog neviđenog umora glazba.

 

tportal
Kasnije, guleći krumpire s Ornelom, Sabina je započela dubokoumne razgovore o tome kakve filmove voli gledati. Njezin je izbor zabavna dječja komedija, a najbolji joj je film 'Sam u kući', i to ne bilo koji, nego četvrti nastavak. Nema sumnje, Sabina je pravi filmofil.

Nakon što Ornela nije mogla k sebi doći od nevjerice, Sabina joj je krenula objašnjavati kako je to super film bez premca i da Ornela to ne razumije. Objasnila joj je i nepoznate činjenice, da u brojnim nastavcima ne glumi samo jedan glumac, već dva te da ih je ona sve pogledala bezbroj puta.

Ornelin komentar na Sabinino izlaganje o filmu bio je: 'Sabina, strašiš me!'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više