TV RTL, 8. SRPNJA

Nova domaća humoristična serija tvrdi - 'Brak je mrak'

  • Autor: tportal.hr
  • 2.7.2012 13:52:17
  • 2.7.2012 12:31:01

U nedjelju, 8. srpnja, na RTL Televiziji prikazat će se pilot epizoda humoristične serije 'Brak je mrak', u režiji mladog redatelja Alda Tardozzija

Aldo Tardozzi se nedavno proslavio filmom 'Fleke', a ove godine na filmskom festivalu u Puli prikazat će se i 'Zagrebačke priče', omnibus u kojem je on jedan od redatelja.

Serija od niza skečeva (kraćih smiješnih prizora) iz bračnog života četiri para u različitim životnim dobima nasmijat će gledatelje budući da su prizori baš onakvi kakve koji smo naviknuli viđati u stvarnom životu.

''Brak je mrak' je nova moderna televizijska forma, dosad neviđena na našim područjima, a najveće veselje bilo mi je, zajedno s produkcijom RTL Televizije, pronaći glumce. Na audiciju se odazvalo više od 100 poznatih glumaca, a nakon užeg kruga odabrali smo najbolje!', rekao je Aldo Tardozzi, dodajući da je atmosfera na snimanju bila izvrsna te da se nada da će se ovakav entuzijazam koji je pokazala cijela ekipa nastaviti i na budućim snimanjima.

Uz popularnog Zlatana Zuhrića Zuhru i Jelenu Miholjević, koji glume sredovječni par, najmlađi par glume Jan Kerekeš i Nika Mašković, a nakon njih slijede Ines Bojanić i Ozren Grabarić, dok par umirovljenika glume Ljubica Jović i Božidar Smiljanić.

'Brak je mrak', pilot epizoda skeč šoua, bit će prikazana na RTL Televiziji 8. srpnja od 22 sata.

173428,185356,184093,194477
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više