tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+13
Rijeka
+9
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+11

DR. OZ

Ljubimac Hrvatica trijumfirao na dodjeli Emmyja!

Dr. Mehmet Oz zaradio je i trećeg Emmyja na ovogodišnjoj dodjeli, što je samo dokaz koliko ga svi cijene

Datum objave:
1.7.2012 9:43

Zadnja izmjena:
1.7.2012 12:18

Vezane teme

'Najomiljeniji američki doktor' dr. Mehmet Oz s ovogodišnje dodjele Emmyja vratio se s još jednom prestižnom nagradom - Emmyjem za najbolji talk show.


Ovo je ukupno treći Emmy s kojim se dr. Oz može pohvaliti, a uspjeh je utoliko veći jer se njegov show emitira tek tri sezone.

'Ponosan sam na uspjeh cijelog tima te zahvalan jer je prepoznata kvaliteta našeg rada i trud koji svakodnevno ulažemo da bi naš show bio što bolji', izjavio je Mehmet Oz te dodao da je njihova misija da pomažu, pruže nadu i pokažu da možemo živjeti zdravije i kvalitetnije.

U SAD-u je upravo završilo emitiranje treće sezone 'Dr. Oz showa' koja je postigla dosad najvišu gledanost. No njegove savjete za bolji i zdraviji život gledatelji mogu pratiti na svim kontinentima, jer popularni show prikazuje se u čak 112 zemalja.

Dodajmo da tajna njegova uspjeha nije samo u kvaliteti. Visoku gledanost ova televizijska uspješnica može zahvaliti i samoj osobnosti Mehmeta Oza čijoj je neposrednosti i simpatičnosti teško odoljeti.

Da njegov šarm ne poznaje granice, dokazale su i Hrvatice. Otkad je počelo emitiranje 'Dr. Oz showa' na Hrvatskoj televiziji, Služba za gledatelje zasuta je pismima i komentarima upućenima popularnom doktoru, a njegov show ubrzo je postao najgledaniji sadržaj u svom terminu.


Stoga ne propustite show Dr. Oza od ponedjeljka do petka u 18 sati i 30 minuta na Prvom programu HTV-a.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr