TV SMRT, TUGA, PLAČ

Završnica 'Larinog izbora' šokirala gledatelje

Šokantna je sinoć bila završnica popularnog 'Larinog izbora' koja se odvijala na sprovodu dvogodišnjeg dječaka uz pokapanje lijesa nad kojim uplakana majka Lara zapomaže:'Vadite ga van, on nije mrtav!'

'Jedva čekam da se to realizira i da ga pokažemo našim gledateljima, jer je kraj stvarno bombastičan', rekla nam je nedavno Jelena Popović-Volarić u intervjuu. Nije lagala. Kraj je uistinu bio šokantan, no za naš ukus i možda malo previše morbidan.

Mediteranska ljubavna priča između pijanistice Lare i kapetana Jaše očarala je hrvatske gledatelje. Milijune gledatelja prikovala je uz male ekrane. 'Ljudi vole bajke i u tome je tajna uspjeha serije', rekla je nedavno Jelena Popović-Volarić, no ipak je napravila znatnu iznimku u finalu serije.

Nepisano pravilo svake sapunice uključuje hepiend, no ekipa 'Larinog izbora' odlučila ga je zaobići u širokom luku.
Već smo navikli na uplakanu Doris Pinčić pa nas to nije iznenadilo ni u završnici. 'To nije moguće, on nije mrtav, vadite lijes!', neuračunljivo je govorila Lara dok je njezin maleni sinčić Zlaja navodno ležao u malenom dječjem bijelom lijesu.

Kada milijunski auditorij sjedi prikovan za televiziju u finalnom 'Larinom izboru' očekujući sretan završetak, mladence koji gledaju romantični zalazak sunca i tope se na Huljićeve stihove 'Samo ljubav ostaje', dobiva brutalan i neočekivan kraj, koji je sve, samo ne sretan.

Tragičan kraj objasnila nam je i sama Jelena Popović Volarić:'Trudili smo se cijelu sezonu biti izvan onih klasičnih sapuničarskih kanona u čemu mislim da smo i uspjeli, samim time ni kraj nije mogao biti tipičan. Međutim, nismo mi lišili gledatelje happy enda. U kina dolazi film koji je nastavak serije i koji će našim gledateljima dati odgovor na pitanja koja su ostala otvorena'.
198970 ,198677,199902,197083,
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više