BILI SU DOBRI

Sveti Nikola napunio čizmice stanara

06.12.2008 u 19:00

Bionic
Reading

Još jučer su dobili čizmice za ovu prigodu te su ih morali ostaviti na trijemu u nadi da će ih napuniti Sveti Nikola, a ne Krampus

Sneni su stanari nakon ustajanja provirili van i ugledali poklone. Sveti (Big Brother) Nikola je bio vrlo pažljiv te je svatko dobio dar kakav bi si vjerojatno i sam izabrao.


Tako je prepoznata Mrkvičina strast hodanja u gaćama, koju smo tematski obradili u posebnom članku, pa je u tu čast dobio bijele bokserice. Njegova je Ljubica dobila raskošno ukrašene kopče za kosu. Ona je pak BB-u zahvalila riječima: 'Ja sam dobila najjeftiniji poklon, BB thank you very much!'

Marko je dobio bejzbol-kapu s likom majmunčića; bio je oduševljen jer je već neko vrijeme priželjkivao nešto s tim likom. Saša je dobio tričetvrt-hlače, dok je Krešo postao bogatiji za komad nakita - crnu kožnu narukvicu.

Sabina, koja stalno prčka po svojim noktićima, to sada može činiti uz pomoć novog seta lakova za nokte i pribora za manikiranje. Ornela je dobila karirani šešir, koji su stanari proglasili najljepšim poklonom.