'HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU'

Kandidati uz Jelenu Radan tesaju formu za petak

06.05.2009 u 06:18

Bionic
Reading

Jelena Radan, članica žirija u showu 'Hrvatska traži zvijezdu', pridružila se preostalim kandidatima i vježbala s njima pjesme za petak

U kućnoj atmosferi, daleko od svjetla reflektora, preostalih osmero kandidata glazbenog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' sprema se za iduću emisiju uživo u petak, 8. svibnja. Marljivo vježbajući nove pjesme za tematsku emisiju 'S posvetom…', u kući im se pridružila i Jelena Radan.

Jelena i cure pripremaju taktiku
RTL
Neke je zaboljela glava usred Jelenine temeljitosti
Ozbiljna lica odaju zabrinutost oko pjesme?


Jelena je kandidatima pomogla u vokalnom usklađivanju budući da će u petak pjevati grupne pjesme koje nisu u natjecateljskom dijelu programa, ali će žiri i na njih dati svoje mišljenje.

Jelena je jako zadovoljna kandidatima, kako prenosi RTL: 'Provela sam s njima tri sata u ugodnom društvu. Slagali smo vokale i radili na te dvije pjesme koje će izvesti grupno. Jako sam zadovoljna njima, jer svatko od njih ima svoje kvalitete. Sada im ostaje samo da i dalje vježbaju i bit će zasigurno izvrsni.' A hoće li osmero kandidata zadovoljiti kriterije i ostatka žirija, vidjet ćemo u petak u 20 sati, na RTL Televiziji.