POTVRĐEN ODLAZAK

Vanja Halilović i RTL sporazumno se rastali

06.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Glasine da Vanja Halilović i RTL prekidaju suradnju dobile su i službenu potvrdu. RTL u izjavi o prekidu suradnje s Vanjom tvrdi da voditeljica nakon profesionalno naporne 2008. želi predah kako bi 'uzela zalet' za nove izazove

Nakon višegodišnje zajedničke suradnje, RTL Televizija i voditeljica Vanja Halilović (25) ovih su se dana sporazumno dogovorili da se suradnja neće nastaviti nakon isteka 2008. godine, piše 24 sata.

Kao razlog navedeno je da je Vanja nakon profesionalno naporne 2008. godine odlučila uzeti mali predah, kako bi se posvetila novim profesionalnim izazovima, u kojima joj RTL Televizija želi puno sreće.

RTL Televizija je u travnju 2005. godine predstavila Vanju Halilović kao novo lice RTL-a koje će voditi lifestyle magazine 'Exkluziv' i 'Exkluziv fashion', emisije rezervirane za showbiz poslastice i priče o životima hrvatskih i svjetskih poznatih i slavnih osoba.

Iako je poslovna suradnja u protekle tri i pol godine bila besprijekorna, obje strane ipak su se dogovorile da neće nastaviti dosadašnju zajedničku suradnju. Vikend-izdanje RTL-ova zvjezdanog magazina 'Exkluziv' nastavit će voditi Antonija Stupar Jurkin, voditeljica koja u dnevnim emisijama 'Exkluziva' gledateljima otkriva skandale i tajne bogatih i slavnih.