TKO NIJE ZADOVOLJAN POBJEDNIKOM?

'Sramota je što je Ava odlučila o pobjedniku!'

04.06.2012 u 15:16

Bionic
Reading

Otkrivamo vam tko sve nije zadovoljan završetkom avanture u Kostariki

Sebastian Fless razočaran je što je sudjelovao u realityju. Kaže, ipak je očekivao nešto drugo od 'Survivora', najteže mu je palo što je između ostalog zbog odlaska izgubio svoju dugogodišnju djevojku.

'Sve je pomalo utjecalo na to, pa tako i 'Survivor'. Žao mi je što sam izgubio fenomenalnu curu', rekao je Sebastian.

'Kako sam gledao cijelu prvu i drugu sezonu američkog 'Survivora', rekao sam si da ću, ako mi se pruži prilika, ići tamo. Ne žalim za ničim što sam tamo napravio, ali žalim što sam bio dio reality showa zbog kojega sam između ostalog ostao i bez fenomenalne cure. Pobjeda mi nije bila na pameti, a moj favorit je bio Nikola koji je bio onakav kakav je', rekao nam je Sebastian, kojeg Avin bod za Vladu nije nimalo iznenadio.

'Nije me ništa posebno iznenadilo. Na kraju nije bilo važno ono što si tamo dao, nego u ova tri mjeseca tko se s kim družio, bio dobar, tko ima interesa od koga, a ne što je bilo na 'Survivoru'. Ne mislim samo na materijalnu korist, nego na druge stvari. Svi su tamo išli promovirati sebe, pjesmu, brzo sam shvatio da sam zalutao među te ljude', dodao je Sebastian.

Neven Ciganović također nije zadovoljan što je pobijedio Vlada. 'Glasao sam za Nikolu koji je po meni najviše zaslužio pobjedu, jer jedini nakon izlaska nije kod nikog lobirao za svoju pobjedu, dok su drugi organizirali kampanje.'

Maja Lena Lopatny izrazila je bijes još dok je sjedila u studiju.

'Što reći o 'Survivoru' u kojem Ava Karabatić odlučuje pobjednika?! Sramota!!! Sve čestitke Vladi, ali ipak se pokazalo sinoć sve. Milan 4ever', stavila je Maja Lena na svoju društvenu mrežu, dok je Aleks reagirala blaže na Vladinu pobjedu.

'Iako sam glasala za Nikolu, nije mi žao što je pobijedio Vlada. Jednako mi je super da je bilo tko od njih u finalu pobijedio. To je jako teška igra bez milosti, ali išla bih ponovno jer mi je to bila avantura života', dodala je Aleks Grdić.