tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+6
Pula
+9
Rijeka
+13
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+10

VLADA VUKSANOVIĆ

Moram se odužiti Avi jer je to zaslužila

Pobjednik 'Survivora' Vlada Vuksanović srpskom Pulsu podijelio je friške dojmove o pobjedi koju mu je darovala Ava

Datum objave:
4.6.2012 9:39

Zadnja izmjena:
4.6.2012 10:31

'Potpuno sam iznenađen svime što se dogodilo i u trenutku kada je Ava odlučujući glas dala meni, šokirao sam se. Tada sam joj šapnuo u uho: 'Hvala. Znao sam da me nikada nećeš iznevjeriti. Znao sam da ćeš ostati uz mene do kraja.' Ovih dana ću razmisliti kako ću joj se odužiti, jer je to zaslužila. Znam da je željela i da Sebastijan pobijedi', reklao je Vlada za srpski Puls.

'Avine emocije su se rodile još prije početka snimanja 'Survivora', odmah nakon što smo sjeli u autobus i zajedno krenuli na put do Kostarike. Kako je reality počeo na moj rođendan, Ava mi je tu noć točno u ponoć čestitala. Tada je sve počelo i ona mi je u par navrata rekla što osjeća, ali sam joj ja isto tako rekao svoj stav i ostao sam dosljedan tome. Ona sada zna da smo prijatelji i nadam se da će tako i ostati', dodao je Vlada.

197459,197441,197243,194629

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr