U SLJEDEĆI ČETVRTAK

Pred nama je šokantna završnica 'Ruže vjetrova'

01.06.2012 u 10:41

Bionic
Reading

Finalni tjedan 'Ruže vjetrova' donosi odgovore, ali i otvara mnoga nova pitanja. U napetom raspletu saznajemo tko je Petar, kakva sudbina čeka Ines i Marka, kako će završiti sukob između Srđana i Stipe, hoće li Jelenina zloća napokon doći na naplatu

Mila i Srđan su uvjereni kako je njihov doušnik Tonči, kojeg su unajmili u slučaju protiv Stipe Odakana njihovoj strani. No Tonči je ipak Stipin saveznik kojeg će Stipe iskoristiti da postavi drogu u Srđanov automobil! Zbog anonimnog poziva policija dolazi kod Stipe i Srđana kako bi uhitili zločinca na mjestu zločina. Međutim, je li Stipe uspio namjestiti Srđanu sobu u zatvorskoj ćeliji?

Vidjevši Jeleninu patnju prilikom borbe za skrbništvo, Petar se umiješa i zatraži od Jelene da nikada ne ostavi svog sina, jer joj to on nikada neće oprostiti. Poučen iskustvom iz prošlosti, Petar odluči otjerati duhove koji su ga morili svih ovih godina – odluči se suočiti sa svojom biološkom majkom, Nives

Nakon što su Nives i Ante jedva izvukli živu glavu, Marko sve više sumnja kako je sve zlo što ih je zadesilo djelo Jeleninih ruku, i zatraži skrbništvo nad Antom koji bi nastavio živjeti s njime i Ines u Americi. Osim skrbništva, Marko je zatražio i test očinstva, što je Jelenu u potpunosti izbacilo iz takta. Zlica ponovo kuje opaki plan – odlazi u nabavku poskoka kojeg će ubaciti Marku u košaru za vrijeme njihova oproštajnog piknika. Za to vrijeme je Ines kod liječnika i zove Marka kako bi zajedno pogledali slike njihova djeteta, ne znajući za Markovu bitku s Jelenom. Hoće li Marko preživjeti i je li on uistinu otac malog Ante?

Za dodatni adrenalin pobrinula se RTL Televizija, veliko finale u četvrtak, 7. lipnja dupliravši  dvama uzastopnim nastavcima s početkom u 20 sati.