ELIZABETH HOMSI KAŽE:

'Nina nije ušla u finale zbog operacije glasnica'

31.05.2012 u 14:42

Bionic
Reading

Još ne jenjava zanimanje javnosti i medija za odgovor na pitanje zašto Nina Badrić nije ušla u finale. Nakon što su mnogi prozvali hrvatsku delegaciju javila se i Elizabeth Homsi rekavši da Nina nije ušla u finale zbog operacije glasnica

Hrvatska predstavnica na izboru za najbolju pjesmu Europe Nina Badrić misli da je HRT trebao učiniti više za nju, jer je sama organizirala hrvatski tulum u Bakuu.

Željela je, kaže, što više lobirati za Hrvatsku pa je sve sama platila. Na HRT-u se pravdaju da zbog krize nisu imali novca za tulum.

'Bilo nam je važnije voditi ljude bitne za Ninin nastup, a to su bili njezin šminker i glazbeni producent', izjavila je Elizabeth Homsi s HRT-a za 24 sata, smatrajući da Ninin party nije bio nimalo ključan za dopiranje do publike, ali bio je lijep način predstavljanja zemlje i njezine delegacije.

'Sigurno bismo dobili više telefonskih glasova i tri boda za ulazak u finale da Nina zbog operacije glasnica nije morala otkazati gostovanja u Makedoniji, Bugarskoj, Sloveniji, Nizozemskoj i Malti', dodaje Homsi