IVAN L. JE ISPAO

Nominirani su Krešo, Mrkva, Saša i Sabina

06.12.2008 u 23:00

Bionic
Reading

Ivan L. napustio je kuću, a Krešo, Mrkva, Saša i Sabina su nominirani

Ispraćen uzvicima stanara 'Hopsi, Hopsi!' (Psiho), kuću je ovaj petak napustio Ivan L. Odluku glasača dočekao je smireno i bez izljeva emocija, baš kakav je bio od početka Big Brothera.

Ornela i Marko cijeli tjedan trudili su se izvršiti svoje tajne misije, a da ostanu tajne. Podsjetimo, u slučaju da izgube ili da se otkrije njihova tajna misija, izgubili bi zaradu osvojenu u higijenskom izazovu.

Budući da su uspješno zavrtjeli Mrkvinom i Rininom glavom te stali između njihove ljubavi, dobili su imunitet pri nominacijama ovoga petka te su time postali prvi finalisti ovogodišnjeg Big Brothera. Rina je u šoku popratila objavu tajne misije te je cijelu situaciju prokomentirala: 'Ja sam u šoketi!'
 

 


U posljednjim ovogodišnjim nominacijama Sabina i Saša sami su sebe nominirali, a Krešo i Mrkva nominacije su zaradili glasovima stanara.

Dok se Sabina nije mogla domisliti koga bi uz Mrkvu nominirala i time je zaradila nominaciju od Big Brothera, Saša je već drugi tjedan za redom nominirao sam sebe, rekavši da na taj način daje glasačima priliku da ga se riješe. Sljedeći tjedan, znači, opušteni će biti tek Ornela i Marko, dok će Sabina, Saša, Mrkva i Krešo morati proći kroz još jedan napeti petak da bi stigli do finala.