NOVI ZAPLET U 'RUŽI VJETROVA'

Nives je žrtva silovanja!

26.05.2012 u 07:30

Bionic
Reading

U novom poretku zlica u 'Ruži vjetrova' Jelena je apsolutno dominantna i uzima stvari u svoje ruke! No zašto je Nives godinama skrivala tajnu da je žrtva silovanja, otkrit će vam novi tjedan serije 'Ruže vjetrova'

Stipe poludi od bijesa na Jelenu i Nives kada sazna da je Sara Matošić bila zaključana u napuštenoj kući. Nakon što se napokon riješio problema s obitelji Matošić, ne treba mu nova optužba za otmicu! Sara je uspjela pobjeći iz napuštene kuće te je s Jakovom došla do zaključka kako je sve ovo Jelenino maslo. Da Jeleninoj zloći nema kraja, potvrđuje i udarac koji je zadala Marku – je li on zaista otac Inesinog djeteta? Razdiran sumnjom, Marko se odluči obračunati s doktorom Nikolom. Ovaj put njihov sukob je bio toliko žestok da mora intervenirati policija i zatvoriti ih! Po izlasku iz ćelije, Marko se napije, krene u noćni provod i flert s djevojkama. Jelena uvidi svoju šansu kod pijanog Marka i odvlači ga u krevet.

Jelena i dalje provodi svoj plan trovanja Nives, sad joj je ubacila otrovnu buniku u čaj ne znajući da će se Nives igrati čajanke s njenim sinom Antom. Ante popije čaj i padne u nesvijest, a Nives, zbog trovanja bunikom proživljava halucinacije koje je vraćaju u prošlost i prisjete je odvratne tajne koju je zakopala duboko u sebi – da je bila silovana! Nives sve više sumnja da je Jelena truje, no hoće li napokon Jelenina zločestoća biti otkrivena?

Kao promatrač, Petar je primijetio da on i Jelena imaju isti cilj – baciti Odake na koljena. Osim toga, povezuje ih isti karakter. Tko je misteriozni Petar i zašto želi uništiti Odakove, saznajte u novom tjednu 'Ruže vjetrova', od ponedjeljka do petka u 20 sati.