SURVIVOR

Situacija se otima kontroli, svi su u svađi!

24.05.2012 u 11:14

Bionic
Reading

Kristina više ne želi odustati od Survivora, a Ava piše plemenu oproštajno pismo, za koje moli da ga pročitaju sutra. Past će i teške riječi kada se situacija počne otimati kontroli

Na plemenskom savjetu su se svi usredotočili na Kristinu i njezino učešće u Ognjenovom izbacivanju. Na veći dio pitanja nema odgovor ili se ne sjeća ili nejasno odgovara. Tvrdi da je bila pod jakim utjecajem pa se osjeća kao da je bila u svojevrsnoj amneziji. Na to se uključuje i veliko vijeće koje se smije na tu tvrdnju. Kristina moli da Veliko vijeće ne dobacuje.  Alex se oprašta od natjecanja i postigla je svoj cilj, dok Ava zna da je ugrožena i ne vidi kako bi mogla biti spašena osim da, kako kaže, ‘anđeli siđu s neba i daju joj osobni imunitet’.

Vijeće je dočekalo svojih pet minuta. Jelena nije imala pitanja, samo je konstatirala da se svi koji su ostali više opravdaju, a manje daju iskrene odgovore. Po njoj je kvaliteta natjecatelja, koji su ostali u utrci za finale, takva da će morati glasati kao na predsjedničkim izborima - po principu za koga ne žele umjesto za pobjednika.

Maja Lena napada Kristinu i traži odgovor na pitanje je li je Ognjen štitio od izbacivanja ili je to bila Kristina. Kristina tvrdi da je ona, Ognjen se drži svoje priče. Od Sebastiana traže da presudi, ali on je na obje strane. Situacija se otima kontroli, svi se počinju svađati i padaju teške riječi.

Kako će završiti plemenski savjet te koje će dvije osobe otići na otok odbačenih, gledatelji mogu vidjeti večeras u 20.50 sati na RTL Televiziji.