HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU

Zbog Bojana letjeli grudnjaci

02.05.2009 u 15:59

Bionic
Reading

Treća emisija završnice glazbenog showa 'Hrvatska traži zvijezdu', ujedno i posljednja za Sementu Rajhard, predstavila je kandidate u njihovom najseksi izdanju, zbog čega su na pozornicu letjeli grudnjaci

Tema ovotjednog showa bile su pjesme koje pršte seksualnom energijom, pa su u skladu sa zadanim motivom kandidati pokazali ne samo da znaju pjevati već i da mogu odlično izgledati na pozornici. U njihovim nastupima dodatno su im pomogle i plesačice Edite Cebalo, no nekima su, kako je Fox zaključio, odmogle.

Svojom izvedbom Princeove pjesme 'Kiss' Bojan Jambrošić je toliko oduševio svoje obožavateljice da su mu na pozornicu dobacile i grudnjak!

'Ovo mi je bio prvi grudnjak koji sam dobio - na pozornici, naravno! Vjerojatno sam ga dobio jer sam pjevao seksi pjesmu 'Kiss' od Princa. Sumnjam na nekoga čiji bi to grudnjak mogao biti, ali ne bih to želio otkriti', priznao je Bojan i dodao da je riječ o jednoj njegovoj prijateljici.

Dok je Bojan oduševio ženski dio publike, Carla je ugodno iznenadila muški dio, ali i Jelenu Radan, od koje je, kako kaže, dobila najljepši kompliment.

'Jako sam sretna nastupom i pozitivnim komentarima, naročito od Jelene Radan koja je rekla da bi ja trebala pobijediti. Ostala sam iznenađena i sretna i uopće se nisam snašla što bih joj odgovorila. Bilo je zanimljivo vidjeti me u seksi izdanju. Bio je to za mene pravi izazov. Mislim da sam to dobro odradila i da se svima svidjelo', iskrena je bila Carla.

Ni Tonyjeva miljenica Sementa, koja je ispala iz daljnjeg natjecanja, nije bila nezadovoljna. 'Bilo je lijepo i nije mi žao ni zbog čega, jer sam upoznala divne ljude i super se provela. Jako sam zadovoljna svojim nastupom, što prethodi tome da nema mjesta razočarenju. Moj favorit za pobjednika showa je Nikolina', rekla je Sementa.

Pjesmom Toma Jonesa 'Sex Bomb' Duško Šarić zaslužio je titulu 'pravog balkanskog životinjskog idola', kako ga je Fox nazvao, dok se Tonyja najviše dojmilo seksi izdanje Nikoline Kovačević. Njen je outfit pohvalila i sutkinja Jelena, koja ju je čak i slikala mobitelom.

Idućega petka, 8. svibnja u 20 sati osmero kandidata će četvrti put stati pred žiri i publiku i zapjevati hrvatske pjesme s posvetom.