GUSTA KONKURENCIJA

Dragan Bjelogrlić je nova prijetnja Savi Bačiću

21.05.2012 u 14:07

Bionic
Reading

Zasigurno jedan od svima prepoznatljivih srpskih glumaca došao je u Budvu naučiti prgavog Savu Bačića pameti, ali mu i 'izbiti' dva milijuna eura iz džepa u ime starih investicijskih dugova!

Glumac, redatelj, producent, i, po mišljenju mnogih žena, srpski Robert Redford, gostuje u novim epizodama serije 'Budva na pjeni od mora', gdje će utjeloviti lik Bore Diboe, bogatog poduzetnika i velikog neprijatelja Save Bačića! Naime, njih dvojica dugogodišnji su partneri koji su gradili brojne nekretnine po Francuskoj. Prije godinu dana Diboa je Savi posudio dva milijuna eura u nadi da će ih Savo 'oplemeniti' i od Budve u kratko vrijeme stvoriti crnogorsku verziju Monte Carla. No to se nije dogodilo pa je sada Diboa došao vratiti nazad svoj dio uloženog novca, a Sava je stjeran u kut i izbjegava svog 'poslovnog partnera' na sve moguće načine, samo kako bi dobio vrijeme da sakupi novac za pokrivanje duga.

Diboin dolazak u Budvu neće proći nezapaženo ni kod drugih likova – tako će lukava Lina već na prvom susretu dati Diboi do znanja da joj se sviđa, a još mudriji Lunjo će se pokušati sprijateljiti s njim, naglašavajući da imaju zajednički cilj – uništiti Savu Bačića zauvijek!

Dragan Bjelogrlić već se tridesetak godina bavi glumom. Starijim generacijama gledatelja poznat je po ulozi Save Jovanovića Sirogojna u filmu 'Boško Buha' iz 1978. te kao Boba Popadić iz dramske serije 'Bolji život' s kraja 80-ih godina, a novije generacije prepoznaju ga kao Eksera iz serije 'Vratit će se rode' i redatelja svog prvijenca 'Montevideo, Bog te video', srpskog kandidata za prošlogodišnjeg Oscara u kategoriji najboljeg dugometražnog igranog filma na stranom jeziku.

Što je točno Bjelogrlićev lik Boro Diboa pripremio Savi Bačiću te kako se snašla zanosna Lina u zabranjenom ljubavnom trokutu, gledatelji će moći doznati u novim, duplim epizodama serije 'Budva na pjeni od mora', ove nedjelje, 27. svibnja u 21 sat na RTL Televiziji