OTKRIVAJU SVE SVOJE TAJNE

Dirljiv susret Mije Begović i Maje Lene

21.05.2012 u 13:55

Bionic
Reading

Maja Lena se razveselila mami i objašnjava joj da je jedva čekala izaći kako bi mogla popričati s njom o svemu

Mia Begović i Maja Lena Lopatny napokon pričaju iskreno o svemu, o svojoj vezi, o tome što su naučile u 'Survivoru' i tko im jako nedostaje. Maja priznaje i da se pomirila s Ogijem koji ju je jako lijepo dočekao pa tako i ponovno spavaju zajedno!

Kristina otkriva što joj je Ogi rekao da ju je toliko povrijedilo da je glasala za njega.
U plemenu je loša atmosfera. Ava plače, jer su je ostali željeli izbaciti i Martina ju je vrijeđala. Kristina je u šoku reakcijama Ogija na plemenskom savjetu i smišlja kao razgovarati s njim! Otkriva u kameru zbog čega se razočarala u Ogija.

Naime, Ogi joj je rekao : 'Naje…t ćeš ako budeš glasala za Nikolu.' Kristinu je jako povrijedilo to što joj je Ogi tako ružno bio zaprijetio pa su sve djevojke odlučile glasati za Ogija

Aleks je zamolila sve cure da glasaju za nju ako sutra ne pobijedi u igri za imunitet.

Bore se cure protiv cura i dečki protiv dečki… Veslom moraju iskopati prstenove iz pijeska. Od dečki pobjeđuje Vlada, a  među ženama najbrže je kopala Martina i bila najspretnija.

Vlada pobjeđuje i kao nagradu dobiva krstarenje Pacifikom na otvorenom moru na ekskluzivnoj jahti oko jedne od najljepših destinacija za sportski ribolov.

Sa sobom vodi Sebastiana. Dečki guštaju u nagradi i kreću u sportski ribolov 'big fish game'. Sve što ulove mogu odnijeti na otok u pleme. Dečki su oduševljeni! Hoće li se na otok vratiti s finom večerom za ostatak plemena ili neće imati sreće, pogledajte večeras u 20,55 na RTL Televiziji.