NAPETO U 'SURVIVORU'

Burna svađa na plemenskom savjetu, izbačena Maja Lena

18.05.2012 u 08:43

Bionic
Reading

Plemenski savjet protekao je u žestokim prepucavanjima natjecatelja, a na površinu su isplivale mnoge zakulisne igre, podmetanja, svađe i tračevi

Uoči plemenskog savjeta, kako je to primijetio Sebastian, svi su napeti.

'Cure su uvijek nekako vrlo aktivne uoči glasovanja. Osjeti se nervoza', rekao je Sebastian.

Maja Lena je bila jako razočarana, kako je rekla, dvoličnošću ostalih natjecatelja, što je sve očitije kako šou odmiče. 'Svi su dvolični. Jako sam razočarana. Čim okrenete leđa, netko vas ogovara. Toliko sam ružnih stvari čula. Želim izaći, ne želim biti više tu. To je psihijatrija’, rekla je Maja Lena prije plemenskog savjeta.

Burna svađa Ognjena i Kristine uzburkala je strasti na plemenskom savjetu, a riječi se nisu birale. Ognjen je iz svih oružja napao Kristinu, a Maji Leni je ispunjena želja – dobila je najviše glasova i njezina je baklja ugašena.

'Bio sam vam dobar, što se dogodilo?', zapitao se Ognjen kojeg je pogodilo izbacivanje iz plemena.

Kristina mu je odgovorila da ju je on plašio.

'Tvoja energija me plašila, htjela sam da drugi momci idu u finale. Ogi, vidi se da ti želiš pobijediti. To je moje mišljenje, mene to odbija, imam otpor prema tome. Ja ovdje imam prijatelje i ovo je igra!’, rekla je.

Ipak, Kristina je bila zadovoljna što je svoje nesporazume s Nikolom izgladila.

'Imali smo neke nesuglasice, to smo lijepo riješili. A naš poljubac je bio samo prijateljski', rekao je Nikola.

Kristina je pak rekla da je nju razočarala i Aleks jer je od drugih čula kako ona smatra da joj je konkurencija.

'Više ne znam što da mislim o njoj!', rekla je Kristina.

Na plemenskom savjetu na površinu su isplivale i mnoge tajne vezane za izbacivanja i odnose među natjecateljima.

Sebastian je priznao da misli kako je bilo nekih dogovora oko Ognjenovog ispadanja, a uvjeren je da su neki ljudi u kratkom roku promijenili mišljenje. Tijekom rasprave s Kristinom, otkrio je da su se svi bili dogovorili da će izbaciti Avu. Kristina to nije potvrdila, a Jelena je sa zanimanjem promatrala sve što ona govori.

'Kako me to gledaš? Plaši me tvoj pogled', ljutito je dobacila Kristina Jeleni.

Ognjen je rekao da je Kristina rekla kako ju je sram biti u plemenu s Avom. Ava je htjela čuti koje su se riječi spominjale vezane za nju. Riječ po riječi, i Ognjen je izjavio da je Kristina tražila da se iz plemena izbaci Maja Lena.

Tko zna što bi se još otkrilo i reklo, no došlo je vrijeme za glasovanje - najveći broj natjecatelja ipak se solidarizirao s Majom Lenom i ispunio njenu želju. Ona je, naime, dobila najviše glasova i njena je baklja ugašena.