BORBA BEZ KRAJA

Renata Sopek u napadu na kilograme

12.05.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Od 20. svibnja u 16:40 na RTL2 kreće nova sezona emisije 'U dobroj formi s Renatom Sopek'

Osim što je najavila žestoku i bespoštednu borbu protiv suvišnih kilograma i želi svoje gledatelje dovesti u zavidnu ljetnu formu, Renata Sopek odlučna je u namjeri da hrvatsko gledateljstvo uz njezinu, prvenstveno zabavnu, lifestyle emisiju promijeni 'nezdrave' životne, prehrambene i ostale loše navike.

Novu sezonu lifestyle emisije 'U dobroj formi s Renatom Sopek' otvorit će svestrani komičar, zabavljač i voditelj Mario Petreković. Uvijek spreman na izazove, Petreković se ipak iznenadio kad ga je kolegica Sopek odvela u – osnovnu školu! Sopek i Petreković će se prisjetiti što je 'petoboj', a tempo će im nabijati učenici koji će odmah izabrati koga će podržati glasnim navijanjem.

U prvoj ćemo emisiji također doznati zbog čega nutricionisti rižu smatraju najzdravijim ugljikohidratom, kako se sportaši bore s bolnim i nezgodnim grčevima, a Neven Ciganović će otvoreno progovoriti o vječnoj tabu temi - muškoj kozmetici.

Uz mnoge poznate estradnjake, političare, osobe iz javnog života općenito, druga sezona 'U dobroj formi s Renatom Sopek' donosi i niz zanimljivih vježbi te zabavu u obliku nagradnog kviza.