SURVIVOR

Djevojke se udružile i izbacile Ognjena

10.05.2012 u 22:55

Bionic
Reading

Napeto je bilo u glasanju na plemenskom savjetu, a Ognjen je za nekoliko glasova izgubio od Ave i napustio ujedinjeno pleme Sibu

U plemenu Sibu prije plemenskog savjeta svi su kalkulirali koga bi izbacili. Aleks i Ava razgovaraju oko njenog straha zbog ispadanja. Aleks joj govori da prebrzo zaključuje i tako je već na početku šoua trčala dečkima te im pomogla da oni dođu do svog cilja jer jedina od cura nije glasala za mušku osobu. Ava tvrdi da joj je svejedno što će biti na plemenskom vijeću jer se već puno puta osjećala ugroženo te govori Aleks da može ovaj put biti na strani cura.

Neven smatra da će se Martina brzo naći na listi za izbacivanje, čim pleme shvati da im više nije potrebna. Jelena se po običaju priklonila negativnom mišljenju i misli da Martina loše glumi od početka. Neven dodaje da se ljuti i na Avu i na Martinu jer se nisu držale dogovora.

Aleks je imala dupli glas

Sebastian također razmišlja za koga će glasati i zaključuje da će to biti Ava, iako je to mogla biti i Maja Lena. Vlada tvrdi da nema nikakvog dogovora i da je on već svoju odluku donio, a iako je svjestan da cure mogu izbaciti jednog dečka, misli da one to neće napraviti jer će gledati tko najmanje pridonosi plemenu.

U velikom vijeću nagađaju tko će ispasti, a Jelena misli da će to sigurno biti jedna od djevojaka. Mia hvali Aleks i kaže da jedina ima mozak i srce te će glasati za dečka, a Žare se slaže i dodaje da je Aleks najsposobnija od svih cura

Na plemenskom savjetu Sibu su dočekali članovi plemenskog vijeća. Ava je odmah rekla kako su je od dva ispadanja spasili dečki, a Ognjen je komentirao da je Marko izbačen jer je političar i samim time je opasan. Dodao je da Sebastian najbolje funkcionira u zadanim uvjetima, a najomiljeniji članom plemena smatra Martinu.

Dok je Nikola pričao kako će čuvati Kristinu do kraja natjecanja, ona je rekla da nije sigurna da će i ona učiniti isto, a Ognjena smatra vođom muškog klana. Ne sviđa joj se što Sebastian misli da niti jedna žena ne zaslužuje doći do finala. Za nju su finalistice Martina i Aleks.

Sebastian je odmah počeo objašnjavati što je točno mislio rekavši da je 'Survivor' shvaćao kao preživljavanje, a ne igru i međuljudske odnose te iz te perspektive niti jedna žena nije pokazala da je dovoljno sposobna sama preživjeti na otoku.

'Možda ti imaš neku drugu viziju u glavi i to je tvoj problem', kratko mu je rekla Aleks koja jako želi doći do finala te će dati sve od sebe da tako i bude. Dodaje da bi ju muškarci sigurno izbacili da nema imunitet.

Jelena je užasnuta podjelom muškaraca i žena te misli da nitko ne zaslužuje da sjedi u plemenu Sibu. Ognjen se uključio rekavši da podjela između muškaraca i žena ne postoji te ga je jako uzrujalo što se tako priča jer smatra da su odnosi u plemenu ravnopravni. Mia je nastavila u istom tonu i tražila od Milana da kaže koju bi ženu stavio u finale, ali on je uzmaknuo te nije imao odgovor.

Sebastian svoju ogrlicu za imunitet neočekivano predaje Nikoli jer ga želi zaštititi, a ne sviđa mu se niti potenciranje podjele između muškaraca i žena pa su pale ambicije za ostankom u natjecanju.

Djevojke su se udružile i uspješno glasale za Ognjena. Iako poslije pričaju o svemu i zadovoljne su izbacivanjem muškarca, Ava se ipak druži s dečkima, koji su loše volje zbog ishoda na plemenskom savjetu.